فرنی

موارد اولیه

  • آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
  • شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
  • شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)

دستور پخت

  1. آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود .
  2. سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد.
  3. قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.

منبع:ashpazonline.com

5 نظر برای فرنی

  1. خیلی عالیه

    پاسخ
  2. واقعا از سایتتون خوشم اومد عالییییییییییی بوووووووود

    پاسخ
  3. عالیه

    پاسخ
  4. لطفا طرز تهیه اش دوغ آذری را هم بگذارید

    پاسخ
    1. سلام. در سایت جستجو بفرمایید پیدایش میکنید.

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.