فرنی
موارد اولیه
- آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
- شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
- شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)
دستور پخت
- آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود .
- سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد.
- قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.
منبع:ashpazonline.com
خیلی عالیه
واقعا از سایتتون خوشم اومد عالییییییییییی بوووووووود
عالیه
لطفا طرز تهیه اش دوغ آذری را هم بگذارید
سلام. در سایت جستجو بفرمایید پیدایش میکنید.