عدس پلو با میگو
موارد اولیه
- برنج=500 گرم
- عدس پخته=250 گرم
- میگوی تمیز شده=200 گرم
- پیاز متوسط=2 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
- گوجه فرنگی=3 عدد
- زعفران=به میزان لازم
- روغن مایع=به میزان لازم
- کره=25 گرم
دستور پخت
- پیاز را خلال کرده با روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید و با پیاز مخلوط کنید.
- عدس پخته شده+ ادویه را اضافه کرده هم بزنید سپس میگوی تمیز کرده را به آن اضافه کنید. مواد را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی بپزد.
- برنج را آبکش کنید و سپس لابلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و کره و زعفران آبکرده را روی برنج بدهید.
- قابلمه برنج را به مدت 1 و نیم ساعت الی 2 ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشید.
منبع:www.ashpazonline.com
با تشکر از سایت خوبتون. ما جنوبیها این غذا رو با لوبیا چشم بلبلی درست میکنیم . اینجوری هم امتحان کنید ، خیلی خوشمزه است .
من درست کردم
عالی بود
خیلی ممنونم ازتون
تا حالا میگو پلو نه خورده بوده نه درست کرده بودم