عدس مجارستانی
موارد اولیه
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ: 2 عدد، خرد شود.
- سیر خرد شده: یک قاشق چایخوری
- هویج: 3 عدد، رنده شود.
- ساقه کرفس: 2 عدد، خرد شود
- بادنجان رنده شده: سه و نیم پیمانه
- عدس خورده: یک و نیم پیمانه
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل: نصف قاشق چایخوری
- سرکه سیب: سه چهارم پیمانه
- برگ ریحان: 2 عدد
- آب سوپ: 7 پیمانه
- پارسیله یا گشنیز خرد شده: کمی
- پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
- پنیر رنده شده: نصف پیمانه
دستور پخت
- در یک ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را تاحدی که تغییر رنگ دهند سرخ کرده، سپس سیر، پاپریکا، کرفس و هویج را به ظرف اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آنها را تفت دهید.
- بادنجان رومی، آب مرغ، عدس؛ برگ ریحان، نمک و فلفل را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- سرکه سیب را به مخلوط اضافه کرده و شعله را از کم به متوسط تغییر داده تا زمانی که جوش آید، سپس روی حرارت کم مخلوط را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که عدسهای آن نرم شوند بپزید.
- سوپ را در ظرفهای مورد نظر ریخته و روی آنها، بادنجان رومی خرد شده و پنیر پارمسان بریزید.
19 نظر برای عدس مجارستانی
سلام با احترام…من این غذاهای الکیو اصلا دوست ندارم…آشپز فقط مامانم غذا هم فقط سبزی پلــــــــــــــو با ماهییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دست پخت مامان که یه چیز دیگس ! موافقم ! ولی خب پیشنهاد این غذا هم بد نیست !
موفق باشید
میدونم این نظر مال دو سال پیشه امّا چه نظر قدر کوتاه فکرانه ای. این غذا که الکی نیست. تنبلی رو کنار بذار آشپزی کن و غذا رو “غذای واقعی” کن تا دیگه الکی نباشه.
خوشمزه بود من امتحانش کردم مرسی
موافقم
غذای خوب و مناسبیه
موفق باشید
من زدم سیب زمینی دارم میگه سوپ مجارستانی آخه چه ربطی داره
سلام از دیدگاهتون ممنونم. در حال تکمیل دستورهای آشپزی هستیم و در آیندهای نزدیک چند هزار دستور غذایی به سایت اضافه خواهد شد. با توجه به اینکه در حال حاضر بانک غذاها دارای فراوانی پایینی است ممکن است برخی از غذاهای پیشنهادی شامل مواد انتخابی شما نباشند. این مشکل با افزایش غذاها رفع خواهد شد
خیلی خیلی غذااهاتون کمه لطفا زیادش کنید که به یه پاتوق تبدیل بشهممنون
ممنونم
شما بگیــــــــــــــــــــــــــن چی بلدین !!! ما اونا را تو آشپزخونه حاضر کنیم…:-)
عالی بود حرف نداشت
به نظرم هر غذایی که عدس داشته باشه از ارزش غذایی بالایی برخورداره. مثلا همین عدسی خودمون که سوپ عدس مجارستانی یه نوع متنوع تر از اونه. آخه عدس سرشار از پروتیینه و جایگذین مناسبی برای گوشت قرمزه.
با سلام و خسته نباشید.کمال تشکر را دارم از اینکه به همچین سایت یونیک و جدیدی رو راه اندازی کردین ولی یه پیشنهاد دارم من عاشق تزئینات غذایی هستم اگه میشه درباره ی تزئین غذاها و دسرها نیز مطلب بذارین آخه هیچ جای ایران نه مجله هست که به تزئین غذا بپردازه ونه سایتی حداقل شما یه همچین کاری رو بکنین البته به طور ثابت .مطمئنا خیلی استقبال می شه . مرسی
پیش غذا فقط سوپ مجارستانی ؟ توقع داشتم ده بیستا داشته باشید!!!
توقع شما به جاست. در حال تکمیل هستیم. فرایند درج غذاها بخاطر حالت خاصشون یکم زمانبره ولی به سرعت در حال کار هستیم. چی بپزم رو مرتب چک کنید
موفق باشید
emtehan nakardam hanoz omid varam khosh maze bashe ke shoharam nazane to saram
حتما تماحان کنبد ضرر نمیکنید. سعی کنید ذائقه همسرتان را به دست بیارید و با توجه به ذائقه ایشونٰ ادیوه های مرتبط به غذا بزنید. مطمئنا با این کار هیچ غذایی رو رد نمیکنند.
به ما سر بزنید.
پزشکهای طب سنتی میگن:مصرف زیاد عدس باعث افسردگی میشه مخصوصا در افرادی که مثل من زمینه این بیماری رو دارن.در ضمن عدس قرمز آهن بیشتری نسبت به عدس معمولی داره.
خیلی خوشمزه بود ترکیب مواده اش جالبه