شیش انداز (گیلانی)
موارد اولیه
- گردوی آسیاب شده: 300 گرم
- بادمجان قلمی: 5 تا متوسط
- رب انار: 1 ق غذاخوری
- پیاز: 1 دونه متوسط
- رب آلوچه: 1 ق مرباخوری (قابل حذف)
- رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)
- نمک، زرچوبه، گلپر
دستور پخت
- بامجونهایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن ترجیحا. اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کرده و نمک بزنید و بگذارید کنار
- مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و 2 لیوان آب بریزید توی قابلمه سفالی و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید.
- مثل فسنجون هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد
- پیاز رو ریز کرده و با 2 قاشق روغن سرخ کنید کمی همراه با زرچوبه و نمک .
- بادمجونها رو شستم و خشک کنید و توی همون روغن کم (میتوان 2 قاشق روغن زیتون هم ریخت)، تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
- گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجونها رو با پیازداغ توش بریزید و بگذارید آروم آروم خورش جابیفته...
- آخر هم کمی گلپر بزنید تا طعم و عطری بهتر پیدا کند.
منبع: http://hanichef.blogfa.com
عالی بود
میشه بگید این غذا را با چی میخورن؟؟
با برنج یا با نون؟؟؟به عنوان نهار یا شام؟؟؟
با نون. حتی با برنج
هردو
من مقدار کمی شکر به این دستور اضافه کردم، غذای خوشمزه ای بود.
خیلی خوب بود! از اینکه غذای های محلی کشور خودمون رو آموزش میدید ممنون =)
فردا میخوام بپزم نمی دونم واقعاً خشمزه می شه یا نه
عالی بود دوست داشتم
عالی است واسه من که اشپز خوبی نبودم
دارم میپزم امیدوارم خوب بشه
ممنون از سایتتون