شیش انداز (گیلانی)

موارد اولیه

  • گردوی آسیاب شده: 300 گرم
  • بادمجان قلمی: 5 تا متوسط
  • رب انار: 1 ق غذاخوری
  • پیاز: 1 دونه متوسط
  • رب آلوچه: 1 ق مرباخوری (قابل حذف)
  • رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)
  • نمک، زرچوبه، گلپر

دستور پخت

  1. بامجونهایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن ترجیحا. اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کرده و نمک بزنید و بگذارید کنار
  2. مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و 2 لیوان آب بریزید توی قابلمه سفالی و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید.
  3. مثل فسنجون هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد
  4. پیاز رو ریز کرده و با 2 قاشق روغن سرخ کنید کمی همراه با زرچوبه و نمک .
  5. بادمجونها رو شستم و خشک کنید و توی همون روغن کم (می‌توان 2 قاشق روغن زیتون هم ریخت)، تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
  6. گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجونها رو با پیازداغ توش بریزید و بگذارید آروم آروم خورش جابیفته...
  7. آخر هم کمی گلپر بزنید تا طعم و عطری بهتر پیدا کند.

منبع: http://hanichef.blogfa.com

10 نظر برای شیش انداز (گیلانی)

  1. عالی بود

    پاسخ
  2. میشه بگید این غذا را با چی میخورن؟؟
    با برنج یا با نون؟؟؟به عنوان نهار یا شام؟؟؟

    پاسخ
    1. با نون. حتی با برنج

      پاسخ
    2. هردو

      پاسخ
  3. من مقدار کمی شکر به این دستور اضافه کردم، غذای خوشمزه ای بود.

    پاسخ
  4. خیلی خوب بود! از اینکه غذای های محلی کشور خودمون رو آموزش میدید ممنون =)

    پاسخ
  5. فردا میخوام بپزم نمی دونم واقعاً خشمزه می شه یا نه

    پاسخ
  6. عالی بود دوست داشتم

    پاسخ
  7. عالی است واسه من که اشپز خوبی نبودم

    پاسخ
  8. دارم میپزم امیدوارم خوب بشه
    ممنون از سایتتون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.