شیشه ناز
موارد اولیه
- گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان 300 گرم
- روغن به ميزان لازم
- پياز داغ 1 قاشق سوپ خوري
- زردچوبه 1 قاشق سوپ خوري
- گردو 250 گرم
- کنجد 200 گرم
- دان انار(انار دون) 50 گرم
- نمک و فلفل به ميزان لازم
- آب انار ترش 1 پيمانه
- شکر در صورت دلخواه 2 قاشق سوپ خوري
- تخم مرغ 2 عدد
دستور پخت
- گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.
نکته:
1- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .
2- به جای آب انار می توان از 1 قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.
3- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.
4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.
5- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.
چرا زمان پخت نداره؟!
گشنگی مردم هنوز جا نیفتاده….