شیشه ناز

موارد اولیه

  • گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان 300 گرم
  • روغن به ميزان لازم
  • پياز داغ 1 قاشق سوپ خوري
  • زردچوبه 1 قاشق سوپ خوري
  • گردو 250 گرم
  • کنجد 200 گرم
  • دان انار(انار دون) 50 گرم
  • نمک و فلفل به ميزان لازم
  • آب انار ترش 1 پيمانه
  • شکر در صورت دلخواه 2 قاشق سوپ خوري
  • تخم مرغ 2 عدد

دستور پخت

  1. گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.

نکته:
1- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .
2- به جای آب انار می توان از 1 قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.
3- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.
4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.
5- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.

یک نظر برای شیشه ناز

  1. چرا زمان پخت نداره؟!
    گشنگی مردم هنوز جا نیفتاده….

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.