شورخوما، شیرینی زمستانی(هندی)
موارد اولیه
- شیر مایع=1 لیتر
- کره=100 گرم
- بلالیت=1 پاکت
- مغز پسته=نصف لیوان(خرد شده)
- شکر=نصف لیوان
- وانیل=کمی
دستور پخت
- بلالیت ها را در قابلمه می ریزیم و با قاشق آن را خرد می کنیم و سپس با کره آن را کمی تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(مواظب باشید بلالیت ها نسوزد)
- شیر را می جوشانیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود.
- بلالیت و مغز پسته خرد شده را به همراه وانیل به شیر اضافه می کنیم.
- مواد را بر روی اجاق گاز با شعله ملایم می گذاریم تا کمی بجوشد و غلیظ شود(باید غلظت شیرینی مثل ماست باشد)
منبع:www.ashpazonline.com
سلام
به نظز شیرینی خوشمزه ایه ولی یه مشکل دارم اونم اینکه بلالیت دقیقا چیه؟ممنون میشم جوابم بدی
بنظرمنم خوش مزه میادامابلالیت چیه؟
سلام بلالیت از این رشته هاست که مثل ماکارونیه ولی نازکتر و کوتاهتره هم خارجیش هست هم ایرانی همینجوری آبکش می کنن شکر میریزن توش واسه صبحونه خیلی خوشمزست
سلام بلالیت همون رشته فرنگی هست که توی سوپ هم می ریزند. توی بندرعباس بهش میگیم بلالیت. آبکش میکنند مثل ماکارونی و بعد با روغن و شکر و هل و دارچین و کمی گلاب میذارن دم بکشه واسه صبحونه درست میکنیم . عالیه.