شنیسل ماهی
موارد اولیه
- 1 عدد ماهي
- 1 قاشق غذاخوري آب ليمو
- 1 عدد تخممرغ
- 1 قاشق غذاخوري سويا سس
- 3-2 قاشق غذا خوري آرد
- 3-2 قاشق غذا خوري آرد سوخاري
- به مقدار دلخواه نمک و فلفل
- به ميزان لازم روغن مخصوص سرخ کردني
دستور پخت
- ماهي را به مدت 20دقيقه با آب ليمو ، سرکه، سويا سس، نمک و فلفل مزهدار کنيد.
- ماهي را در آبکش بريزيد و بگذاريد آب آن برود. ماهي را به آرد معمولي، سپس تخممرغ و نهايتاً آرد سوخاري آغشته نماييد و در روغن سرخ کنيد.
منبع:www.niksalehi.com
من این غذا رو درست نکردم
سلام همه این روش رو بلدند لطفا روش های کشورهای دیگه رو بزارید در سایت