شنیتسل ماهی

موارد اولیه

  • ماهی
  • آرد
  • تخم مرغ
  • آرد سوخاری
  • روغن

دستور پخت

  1. یکی دیگر از روش های سرخ ماهی به این صورت است که ماهی را ابتدا در آرد بغلتانید و بعد در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری وبعد از این مراحل در روغن با حرارت کم سرخ کنید.

منبع:www.beytoote.com

7 نظر برای شنیتسل ماهی

  1. خارق العاده است

    پاسخ
  2. من بااین روش ماهی پختم خوب میشه

    پاسخ
  3. بد نبود

    پاسخ
  4. ممنون. برم بپزم ببینم چطور میشه

    پاسخ
    1. عکسشم برای ما بفرستید سمانه خانم

      پاسخ
  5. سلام دوستان ممنون از سایت خوبتون ولی این نکته رو یاد آور می شم این قسمتی از دستورات بهداشتی مولایمان حضرت امام ابی الحسن علی بن موسی الرضا (ع) می باشد که از رساله طب الرضا (ع) روایت می شود، آن حضرت می فرماید:

    سفارش اکیـــــد می کــنم که از خوردن ماهی و تخم مرغ در یکبار پرهیز کنید زیرا ترکیب این دو غذا در معده باهم جهاز های هاضمه را دچار رنج خواهد کرد و مقدمات بیماری نقرس، بواسیر و درد دندان را فراهم خواهد آوردم

    پاسخ
  6. یه سوال داشتم
    اگه ماهی استخوان داشته باشه چطوری میتونیم استخوانش رو در بیاریم بعد بپزیم؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.