شنیتسل ماهی
موارد اولیه
- ماهی
- آرد
- تخم مرغ
- آرد سوخاری
- روغن
دستور پخت
- یکی دیگر از روش های سرخ ماهی به این صورت است که ماهی را ابتدا در آرد بغلتانید و بعد در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری وبعد از این مراحل در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
منبع:www.beytoote.com
خارق العاده است
من بااین روش ماهی پختم خوب میشه
بد نبود
ممنون. برم بپزم ببینم چطور میشه
عکسشم برای ما بفرستید سمانه خانم
سلام دوستان ممنون از سایت خوبتون ولی این نکته رو یاد آور می شم این قسمتی از دستورات بهداشتی مولایمان حضرت امام ابی الحسن علی بن موسی الرضا (ع) می باشد که از رساله طب الرضا (ع) روایت می شود، آن حضرت می فرماید:
سفارش اکیـــــد می کــنم که از خوردن ماهی و تخم مرغ در یکبار پرهیز کنید زیرا ترکیب این دو غذا در معده باهم جهاز های هاضمه را دچار رنج خواهد کرد و مقدمات بیماری نقرس، بواسیر و درد دندان را فراهم خواهد آوردم
یه سوال داشتم
اگه ماهی استخوان داشته باشه چطوری میتونیم استخوانش رو در بیاریم بعد بپزیم؟