شش درنگه
موارد اولیه
- تخم مرغ = 4 عدد
- پیاز داغ = نصف لیوان
- رب انار = 3 قاشق غذا خوری
- نمک = به میزان لازم
- شیره خرما = 2 قاشق غذا خوری
- روغن 2 قاشق غذا خوری
دستور پخت
- روغن را در ماهیتابه ریخته وتخم مرغها را اضافه می کنیم وهم میزنیم تا خودش را بگیرد
- بعد بقیه مواد را اضافه کرده کمی هم زده تا مواد با هم مخلوط شود.بعد از چند دقیقه غذا حاضر است. (شش درنگه یه غذای خیلی قدیمی شهر دزفول هست که چون از شش ماده درست میشه اسمشو شش درنگه گذاشتن)
منبع:www.ashpazonline.com
کسی تا حالا درست کرده؟خوب شده؟لطفا نظر بدید
خیلی بد بود من خوشم نیامد