شامی کباب مرغ

موارد اولیه

  • سینه مرغ چرخ شده: ۳۰۰ گرم
  • لپه پخته: 1/5پیمانه
  • آویشن: ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد نخودچی: ۳ قاشق
  • نمک و زرد چوبه و فلفل به مقدار کافی
  • روغن سرخ‌کردنی

دستور پخت

  1. لپه پخته شده را دو بار چرخ کنید. گوشت سینه مرغ چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و تخم مرغ و نمک و زرد چوبه و فلفل و آویشن به لپه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  2. گلوله هایی به اندازه گردو بر داشته و با دست به شکل دایره که وسط آن سوراخی داشته باشد در بیاورید و آن را در آرد نخودچی بغلطانید و در روغن سرخ کنید.

منبع تصویر و متن: آشپزی رنگین

17 نظر برای شامی کباب مرغ

  1. عـــــــــــــــــــــــــــــــالیه دوستان به درد مجرد ها میخوره…

    پاسخ
  2. age mishe ghazahaye motenave bezarid in kheili kame mer300000

    پاسخ
    1. حتما !
      در حال انجام این کار هستیم. علاوه بر غذاهای بیشتر (که به 2000 تا خواهد رسید) امکانات بسیار جالبی هم درحال اضافه کردن هستیم…
      چی بپزم رو مرتب چک کنید
      موفق باشید

      پاسخ
  3. عالیه ولی هنوز امتحان نکردیم

    پاسخ
  4. حتما عالیه ولی هنوز امتحان نکردیم

    پاسخ
  5. دست شما درد نکنه.اگه ممکنه غذاهای سالم وغیر سرخ کردنی رو محور قرار بدید.بازم ممنون.

    پاسخ
  6. خیلی خوشمزه است ولی اوردن چرخ گوشت و جمع کردنش دردسره

    پاسخ
  7. سلام هنرمند باذوق واسه شامی کباب مرغ، مرغ رو بپزم از ابتدا؟ :)

    پاسخ
    1. سلام.
      از اونجایی که گوشت سینه مرغ لطیف است و چرخ شده اش هم زود میپزد، وقتی در روغن سرخ میکنید دیگر نیازی نیست که آن را از قبل بپزید.

      پاسخ
  8. خیلی عالیه میتونیم برا بچه هاهویج اضافه کنیم

    پاسخ
  9. به نظر خیلی خوشمزه میاد . فکر کنم به جای ارد نخودچی تو پودر سوخاری بغلتونیم هم خوب بشه :)

    پاسخ
  10. کلن غذاهاتون عاااالیه . ممنووووووووووووووووووووووووووون

    پاسخ
  11. سلام
    مدیر محترم سایت میشه لطفا عکسها و مطالب بنده را کپی نفرمایید .کمی هم برای زحمات صاحب مطلب ارزش قائل شوید

    پاسخ
  12. عالیه امروز برا افطار درست میکنم

    پاسخ
  13. ب نظر خیلی عالیه

    پاسخ
  14. سلام من 14 ساله هستم و این کار شما برای سن و سال ماها خیلی عالیه ازتون واقعا مچکرم

    پاسخ
  15. بسیار عالی بود امامن اشتباها مرغش رو پختم اما هر کاری کردم وا رفت. خیلی خوش مزه شد ولی قیافه خوبی نداشت.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.