سینه مرغ سوخاری تراوا

موارد اولیه

  • سينه مرغ يك عدد
  • تخم‌مرغ يك عدد
  • شیر نصف پيمانه
  • آرد سفيد يك پيمانه
  • آرد سوخاري يك پيمانه
  • ادويه يك قاشق چايخوري
  • قارچ پخته‌شده دو قاشق غذاخوري
  • پنير گودا 20 گرم
  • فلفل دلمه‌اي رنگي يك قاشق غذاخوري
  • اسفناج پخته شده يك قاشق غذاخوري
  • ژامبون يك ورق
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  1. سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن مي‌زنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن مي‌گذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار مي‌دهيم.
  2. آن‌گاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شير آغشته مي‌كنيم.
  3. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري مي‌غلتانيم سپس در روغني كه از قبل داغ كرده‌ايم قرار مي‌دهيم تا به مدت ده دقيقه بپزد.
  4. در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقيقه مي‌گذاريم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در اين لحظه غذا آماده است.

منبع:www.beytoote.com

یک نظر برای سینه مرغ سوخاری تراوا

  1. سلام
    سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
    کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
    مرسی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.