سوپ هویج و زنجبیل
موارد اولیه
- روغن : 2 قاشق سوپ خوری
- پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
- شکر : 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری
- رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
- هویج : 8 عدد
- سیب زمینی : 1 عدد
- خامه : 1 پیمان
دستور پخت
- پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
- سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
- سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
- در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
- ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.
منبع:www.seemorgh.com
دیدگاهتان را بنویسید