سوپ هویج و زنجبیل

موارد اولیه

  • روغن : 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
  • شکر : 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری
  • رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
  • هویج : 8 عدد
  • سیب زمینی : 1 عدد
  • خامه : 1 پیمان

دستور پخت

  1. پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
  2. سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
  3. سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
  4. در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
  5. ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.

منبع:www.seemorgh.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.