سوپ غلات
موارد اولیه
- ذرت كنسروي دو قاشق غذاخوري
- گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوري
- برنج يك قاشق غذاخوري
- جو پرك دو قاشق غذاخوري
- هويج نيمپز شده سه عدد
- جعفري خرد شده دو قاشق غذاخوري
- كره يا روغن يك قاشق غذاخوري
- نمك به ميزان لازم
دستور پخت
- غلات را از قبل خيس كرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه ميكنيم تا برنج بپزد. جو پرك و ذرت را همراه هويج خرد شده به سوپ اضافه ميكنيم، سپس مقداري نمك زده و كمي جعفري به آن ميافزاييم. پس از چند جوش سوپ آماده است .
منبع:www.doniya.ir
من این سوپ رو برای همین امروز شام گذاشتم خیلی خوشمزسسسسسسسسسسسسسست.
سلام ممنون درست کردم خوشمزه بود
سلام،واسه پختش هیچ ادویه ای نمیخواد به سوپ بزنیم
سلام. اگه از گندم با پوست استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟