سوپ عدس
موارد اولیه
- عدس 100 گرم
- پياز 2 عدد متوسط
- ساقه كرفس 8 عدد متوسط
- گوجه فرنگي 1 عدد متوسط
- هویج 2 عدد
- شير 1ليوان
- آرد ذرت 1 قاشق غذاخوري
- كره 1 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان كافي
دستور پخت
- ابتدا عدس را به مدت 4 ساعت درآب خيس كنيد. پياز، گوجه فرنگي و ساقه كرفس و هویج را كاملاً خرد كنيد. كره را روي شعله ملايم ذوب كنيد. پيازها را در آن تفت داده و به آن آب، عدس، كرفس، گوجه فرنگي و هویج را اضافه كرده و درزودپزبه مدت 12 دقيقه بپزيد.
- زمانيكه محتويات سرد شد، آن را صاف كنيد و يا با مخلوط كن برقي كاملاً همگن نمائيد.
- ابتدا شير و سپس نمك و فلفل را به آن افزوده و حرارت دهيد. مدت زمان پخت 30 دقيقه مي باشد.
- مي توانيد زمان سرو كردن، به آن آبليمو يا اگر دوست داشته باشيد نصف پيمانه پياز اضافه كنيد.
این سوپ بسیار اقتصادی وسرشار از پروتئین می باشد و در آن می توانید از هر نوع عدسی استفاده کنید. عدس از دسته حبوبات و دارای فیبر، پروتئین ، ویتامین های گروهB,Cو فسفر و منیزیم است. منیزیم برای رشد استخوان وعمل اعصاب و ماهیچه مفید می باشد. سبزی دیگر سوپ، کرفس می باشد که سرشار از سدیم، کلسیم، پتاسیم، فسفر و ویتامین هایA,B,Cاست. کرفس تقویت معده و اعصاب و دفع کننده سموم کلیه، ریه ها و کبد می باشد. کرفس و عدس هر دو به علت دارا بودن فسفر در ازدیاد هوش موثر هستند.
خوشمزه به نظر میاد.به امتحانش می ارزه.مرسی
سلام من تازه این سایت رو دیدم خیلی جالب است ممنون ولی برای من این سوال پیش اومدهدر مورد همین سوپ عدس شما در دستور گفتین که همه مواد رو میکس کنیم اما عکس غذا چیز دیگه ای رونشون می ده
پس آرد ذرتش کوووو؟
مامانم سرما خورده.حتما براش این سوپ رو میپزم.خیلی ممنونم.
ارد ذرت کجاش بود اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟