سوپ سبک گوجه
موارد اولیه
- یک کیلو گرم گوجه فرنگی
- یک قاشق روغن زیتون
- ۱ عدد پیاز
- دو حبه سیر
- دو قاشق خامه کم چرب
دستور پخت
- ابتدا پوست پیاز و سیر را کنده و خرد کنید و حدود دو دقیقه آن را در یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید.
- گوجه فرنگی ها را بشویید و سپس خرد کرده و در یک لیتر آب با نمک و فلفل به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.
- سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید و ۲ قاشق خامه را به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید سپس سوپ آماده را در ظرف دلخواه ریخته و آن را با مقداری سبزیجات معطر تزیین کرده و برای ۶ نفر سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید