سوفله کدو بادمجان
موارد اولیه
- بادمجان: نیم کیلو
- کدو: نیم کیلو
- گوشت چرخ کرده: 200گرم
- پیاز سرخ کرده: یک قاشق
- قارچ خرد شده: 250گرم
- فلفل دلمه ایی خرد شده: 100گرم
- پنیر پیتزا: 250گرم
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق
- سس سفید: یک لیوان
- روغن: به اندازه لازم
- نمک وفلفل: به اندازه کافی
دستور پخت
- بادمجان وکدوها راپس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده وسرخ نموده وجدا میگذاریم
- سپس گوشت را تف داده و قارچ و فلفل دلمهایی را اضافه و بعد پیاز سرخ شده و رب و نمک و فلفل را اضافه و تفت میدهیم ویک استکان آب ریخته و درآن را بسته و میگذاریم که آب آن تمام شود.
- یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب میکنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده میچینیم تا ته ظرف پر شود
- حالامقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان و کدو قرارداده و دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه و صاف میکنیم
- مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه میدهید تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا میپوشانیم
- فر را که قبلا گرم کردهایم ظرف را در آن قرار میدهیم بمدت 10دقیقه تا پنیر آن آب شود
- سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو مینماییم
منبع : akairan.com
دیدگاهتان را بنویسید