سوفله کدو بادمجان

موارد اولیه

  • بادمجان: نیم کیلو
  • کدو: نیم کیلو
  • گوشت چرخ کرده: 200گرم
  • پیاز سرخ کرده: یک قاشق
  • قارچ خرد شده: 250گرم
  • فلفل دلمه ایی خرد شده: 100گرم
  • پنیر پیتزا: 250گرم
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق
  • سس سفید: یک لیوان
  • روغن: به اندازه لازم
  • نمک وفلفل: به اندازه کافی

دستور پخت

  1. بادمجان وکدو‌ها راپس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده وسرخ نموده وجدا می‌گذاریم
  2. سپس گوشت را تف داده و قارچ و فلفل دلمه‌ایی را اضافه و بعد پیاز سرخ شده و رب و نمک و فلفل را اضافه و تفت می‌دهیم ویک استکان آب ریخته و درآن را بسته و می‌گذاریم که آب آن تمام شود.
  3. یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب می‌کنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده می‌چینیم تا ته ظرف پر شود
  4. حالامقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان و کدو قرارداده و دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه و صاف می‌کنیم
  5. مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه می‌دهید تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا می‌پوشانیم
  6. فر را که قبلا گرم کرده‌ایم ظرف را در آن قرار می‌دهیم بمدت 10دقیقه تا پنیر آن آب شود
  7. سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو می‌نماییم

منبع : akairan.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.