سالاد مرغ
موارد اولیه
- کاهو 200 گرم
- سینه مرغ 1 عدد
- کلم سفید 100 گرم
- کلم قرمز دو برگ
- گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
- کنسرو ذرت 100 گرم
- سس فرانسوی به اندازه لازم
- کلم بروکلی 100 گرم
- کنسرو نخود فرنگی 100 گرم
دستور پخت
- سینه مرغ را با کمی آب، نمک، فلفل و زرد چوبه میپزیم. در این فاصله کاهو و کلم ها را خرد می کنیم. گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده به همراه ذرت و نخود فرنگی به مواد اضافه میکنیم. سینه مرغ پخته شده را مربع مربع خرد میکنیم به سالاد اضافه میکنیم کمی نمک و سس میزنیم. یک ساعت در یخچال میگذاریم. سالاد آماده سرو است.
نکته: این سالاد اگر تند باشد خوشمزه تر میشود.
با تشکر از خانم مهناز سیفی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
عالییییییییییییییییییییییییییییی
چقد خوب… حتما درست میکنم.
برای این فصل مناسبه. همسریم دوست داره غذای سرد رووووو!
مرسی خوب بود.
عالیه دست شما درد نکنه
چقدر شاد و خوووووب :) دستتون درد نکنه
سلام عزیز عالی بود همسرم تقاضا کرد دوباره هم این سالاد رو درست کنم
هوم به نظر خوشمزه و سالم میاد!
دوست داشتمش.
واقعا سایت خوب وپر کاربردی ممنونم
خیلی عالی بود دستتون درد نکنه
یه چیزی که در دستور تهیه این سالاد ذکر نشده بود اینکه ذرت و نخود فرنگی تازه داشته باشید وکمی بخار پز کنید سالمتر خواهد بود ودیگر اینکه نان سوخاری خورد شده هم روی ان میریزند
این که میشه سالاد سزار عزیزم با نان تست
ممنون از سایت خوبتون
خیلی خوشمزست
عالی بود و خیلی هم شیک و مجلسی. ممنون
عالیییییییییییی,بود,ممنون ازسایت خوبتون