روماکی

موارد اولیه

  • جگر مرغ =نیم کیلو
  • 12 باریکه =گوشت گاو
  • یک چهارم فنجان= سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری= پودر زنجبیل
  • نصف قاشق چای خوری =پودر چیلی

دستور پخت

  1. جگر ها را به دو نیم کرده ، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید .
  2. هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید .
  3. آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته ، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید .
  4. نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده ، گوشتها را از همه طرف به مدت 20 دقیقه برشته کنید تا ترد شوند .روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید .

پودر چیلی : وقتی فلفل های بلند باریک رو خشک می کنند،بعد از پودر کردن آنها بهشون پودر چیلی هم می گویند.

منبع:www.ashpazonline.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.