روماکی
موارد اولیه
- جگر مرغ =نیم کیلو
- 12 باریکه =گوشت گاو
- یک چهارم فنجان= سس سویا
- نصف قاشق چای خوری= پودر زنجبیل
- نصف قاشق چای خوری =پودر چیلی
دستور پخت
- جگر ها را به دو نیم کرده ، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید .
- هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید .
- آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته ، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید .
- نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده ، گوشتها را از همه طرف به مدت 20 دقیقه برشته کنید تا ترد شوند .روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید .
پودر چیلی : وقتی فلفل های بلند باریک رو خشک می کنند،بعد از پودر کردن آنها بهشون پودر چیلی هم می گویند.
منبع:www.ashpazonline.com
دیدگاهتان را بنویسید