رول سوسیس
موارد اولیه
- نان تست
- مایونز
- پنیر چدا یا گودار یا هر نوع پنیر ورقه ای
- سوسیس
- شیر
- آرد سفید
- تخم مرغ
- آرد سوخاری ریز یا درشت
دستور پخت
- اطراف نان تست را با چاقو برش میزنیم و با وردنه کاملا نون تست را پهن می کنیم و روی اون را مایونز میمالیم .
- یک ورق پنیر روی اون میذاریم .
- یک سوسیس را روی پنیر قرار میدیم سعی کنید از سوسیس های با درصد گوشت بالا استفاده کنید .میتونید بجای سوسیس فیله مرغ سرخ شده به کار ببرید .
- نون را رول می کنیم و اون را تو شیر می غلتونیم زیاد خیسش نکنین که دیگه شفته بشه و از هم وا بره اینجا می تونیم حسابی رول ها را تو دست شکل بدیم و دو سرش را ببندیم .
- مرحله بعد زدن رول ها در آرد سفید هست .
- در این مرحله رول آغشته به آرد را در تخم مرغی که کمی با چنگال زدیم می غلتونیم .
- و در مرحله آخر اونها را در آرد سوخاری بنا به سلیقه خودمون ریز یا درشت می غلتونیم .
- این رول ها را میتونید در این مرحله تو یک سینی بچینید روشون را محافظ بکشین و با چاقو چند تا حفره در محافظ ایجاد کنید و در یخچال برای روز بعد نگه داری کنید.
- رول ها را در روغن چه به صورت فراوون چه به صورت کم میشه سرخ کرد
- فقط اگر روغن زیاد باشه دیگه احتیاجی به چرخوندن رولها نیست ولی اگر روغن کم باشه باید اطراف رول را در روغن سرخ کنید .من از روغن کم استفاده کردم .
منبع:sofreyema.ir
اگر به جای سوسیس از قطعات مرغ آبپز استفاده کنید طعمش فوف العادست!!!!!!!