رول اسفناج و تحم مرغ

موارد اولیه

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • اسفناج ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک و زردچوبه به میزان کافی
  • روغن سرخ کردنی ۱ قاشق چایخوری
  • پنیر پیتزا ی رنده شده ۱ قاشق غذا خوری
  • کنجد ۱ قاشق غذا خوری

دستور پخت

  1. انتهای اسفناج را با کارد بریده و خوب بشویید و با کارد ان را ریز کنید و بدون آب با حرارت کم بپزید چون اسفناج دارای مقداری آب است وقتی گرما را میگیرد یواش یواش آب انداخته و با آب خودش میپزد در انتهای پخت به آن روغن زیتون و نمک اضافه کنید و بگذارید تا کاملاْ آب اسفناج تبخیر شود و پیاز داغ را داخل آن بریزید.
  2. تخم مرغها را پس از شکستن در ظرفی بریزید و با نمک پاش کمی نمک بزنید و با چنگال آنرا هم بزنید همین قدر که زرده و سفیده مخلوط و یکنواخت شود کافیست
  3. ماهیتابه ای ترجیحاْ چهار گوش و نچسب را روی حرارت گذاشته و یک قاشق چایخوری روغن ریخته و تخم مرغهای زده شده را در آن بریزید وروي حرارت کم بگذاريد وماهیتابه را طوری در هوا روی گاز حرکت دهید که تخم مرغ تمام سطح داخل ماهیتابه را پوشش دهد بعد در ماهیتابه را گذاشته تا کاملاْ پخته و بعد حرارت را خاموش کنید.
  4. بعد از اینکه تخم مرغ کمی سرد شد با اسفناج به صورت لایه ای روی آنرا بپوشانیدو با دست آنرا رول کنید و پنير رنده شده و كنجد بريزيد و جند لحظه در فر گذاشته تا پنير آب شود وبعد برش داده در دیس چیده و با سبزيجات تزیین کنید ونوش جان کنید.

2 نظر برای رول اسفناج و تحم مرغ

  1. خوب است

    پاسخ
  2. بد نبود

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.