رولت تن ماهی و تخم مرغ
موارد اولیه
- کنسرو تن ماهی ۴۰۰گرم
- تخم مرغ ۲عدد
- پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰گرم
- آرد نان ۵۰گرم
- سرکه ۱قاشق غذاخوری
- جعفری خردشده مقداری
- تخم مرغ آب پز سفت ۳عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت
- کنسرو تن ماهی را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خردشده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا بصورت خمیر در آید
- سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و بصورت رل می پیچیم
- بعد دو سر ورقه آلومینیومی را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت ۲۰دقیقه قرار می دهیم
- بعد شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم تا فویل درون آب سرد شود
- اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیارشور تزئین می کنیم.
من شنیدم تن ماهی و تخم مرغ رو نباید با هم خورد…