رولت تن ماهی و تخم مرغ

موارد اولیه

  • کنسرو تن ماهی ۴۰۰گرم
  • تخم مرغ ۲عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰گرم
  • آرد نان ۵۰گرم
  • سرکه ۱قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده مقداری
  • تخم مرغ آب پز سفت ۳عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  1. کنسرو تن ماهی را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خردشده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا بصورت خمیر در آید
  2. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و بصورت رل می پیچیم
  3. بعد دو سر ورقه آلومینیومی را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت ۲۰دقیقه قرار می دهیم
  4. بعد شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم تا فویل درون آب سرد شود
  5. اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیارشور تزئین می کنیم.

 

یک نظر برای رولت تن ماهی و تخم مرغ

  1. من شنیدم تن ماهی و تخم مرغ رو نباید با هم خورد…

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.