دمپخت گوجه
موارد اولیه
- برنج ایرانی: 2 پیمانه
- گوجه متوسط نگینی خرد شده: 3عدد
- مرغ: 250 گرم
- پیاز: یک عدد
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- روغن:3 قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
- آب : یک کاسه
دستور پخت
- ابتدا مرغ را خرد کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم (بهتر است شعله گاز زیاد باشد)
- سپس مرغ ها برداشته و شعله گاز را کم نموده و در روغن باقی مانده پیاز را که از قبل نگینی خرد کرده ایم سرخ می کنیم .
- نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه و کمی تفت می دهیم بعد گوجه ها را به آنها اضافه میکنیم صبر میکنیم کمی بجوشد وقتی گوجه ها نرم شدند رب را اضافه نموده و هم میزنیم .
- سپس مرغ های سرخ شده را اضافه کرده و آب را میریزیم و در قابلمه را گذاشته و ده دقیقه صبر میکنیم تا با شعله زیاد به جوش آید
- سپس برنج را که از فبل خیس کرده ایم را به آن اضافه نموده و میگذاریم که آب برنج کم شده و برنج آماده دم کردن شود بعد دم کنی و سر طرف را روی ظرف گذاشته و میگذاریم با شعله ملایم 3 ربع دم بکشد.
منبع:www.ashpazonline.com
خوب بود
سلام عالی بود حتما درست میکنم
ما برای دمی گوجه گوجه رو با مخلوط کن اب میگیریم و با کمی اب و زردچوبه و نمک و زعفران و برنج میزاریم رو گاز و وقتی برنج ابش کم شد دمی میزاریم یکم پیاز داغ طلایی برشته با زعفران و زردچوبه سرخ میکنیم و برای تزیین روش میریزیم و دیگه چیزی نداره کنارش سالاد شیرازی یا ماست میزاریم
خیلی خوبه ممنون دیگه احتیاج نیست فکر کنی چی بپزی
ممنون ازسایت خوب شما
من از این غذا واقعا خوشم اومد ، درست کردنش راحت بود و البته خوشمزه
سلام عالی بود حتما درست میکنم
ما برای دمی گوجه گوجه رو با مخلوط کن اب میگیریم و با کمی اب و زردچوبه و نمک و زعفران و برنج میزاریم رو گاز و وقتی برنج ابش کم شد دمی میزاریم یکم پیاز داغ طلایی برشته با زعفران و زردچوبه سرخ میکنیم و برای تزیین روش میریزیم و دیگه چیزی نداره کنارش سالاد شیرازی یا ماست میزاریم
این همون استانبولیه دیگه !!! ولی خوبه . از غذاهای عجیب غریب بعضی ها تو تلویزیون بهتره . ممنون
بسیار بسیار ممنونم
دیگه سردرگم نیستم
مرسی..امروز خیلی گیج میزدم نمیدونستم چی درست کنم؟؟؟
آخییییییییییییییییییییییییییییییش
مونده بود چی درست کنم
ممنون که همیشه از سر در گمی نجاتم میدید
درست کردم خیلی خوب و راحته ممنون از محبتتون
مرغ رو هرجور درست کنید بهتر از دمپخته این غذا برای شیر خوار خوبه چون دمپختش خیلی بو میده
آره موافقم…
میتونید کمی دارچین و ادویه کاری به پیاز هنگام تفت دادن اضافه کنید تا به بوی مرغ غالب شود.
سلام
خیلی ساده اما بسیار خوشمزه
باز هم درست میکنم
سلام خیییییییییییییییلی عالی بود امروز نامزدم مهمونمون بود نمیدونستم چی درست کنم با راهنمایی سایت شما کلی غذا درست کردم ممنونم ازتون شوهرم خیلی خوشش اومد
نوش جانتون. چیبپزم زندگی خوب و موفقی را برای شما آرزومند است.
ممنونم و
من دمپخت گوجه درست می کنم بدون مرغ
بدون مرغ هم خیلی خیلی خوشمزه میشه
من نخود فرنگی هم بعد از تفت گوجه به مواد اضافه کردم
خیلی خوشمزه شد
باید پیاز و گوجه اش زیاد باشه
منظور از یک کاسه آب حدود چند لیوان است
در حال پزیدنم ، بعدش نظرم رو اعلام میکنم
خوب بود ولی چرا هر وقت دمپختی درست میکنم کمی له میشه
دم شما گرم, معرکه
ببخشید یک کاسه اب چقدر میشه ب لیتر بگید ممنون میشم
اگه برنج دو سه ساعت خیس خورده باشه 1.5 پیمانه
اگر خیس نخورده باشه با توجه به میزان برنج دو و نیم پیمانه
ممنون
عالی بود،غذایی که همه چیزش معمولاتوخونه گیرمیاد،ممنون ازسایت خوبتون
سلام خوب بود من دو عدد کدو قلمی هم بهش اضافه کردم ، در ضمن یک لیوان کینوا هم اضافه کردم و ادویه کاری هم زدم . ممنون از پیشنهادتون ولی با اضافه کردن این چیزها خیلی خوشمزه تر شد
سلام عالی بود حتما درست میکنم
ما برای دمی گوجه گوجه رو با مخلوط کن اب میگیریم و با کمی اب و زردچوبه و نمک و زعفران و برنج میزاریم رو گاز و وقتی برنج ابش کم شد دمی میزاریم یکم پیاز داغ طلایی برشته با زعفران و زردچوبه سرخ میکنیم و برای تزیین روش میریزیم و دیگه چیزی نداره کنارش سالاد شیرازی یا ماست میزاریم