دلمه برگ مو آذربایجان
موارد اولیه
- گوشت چرخ کرده : 2 پیاله
- پیاز رنده شده مقداری
- لپه نیم پز شده 5/2 تا 3 پیاله
- تره و مرزه خشک شده 2 تا 5/2 پیاله(میتوان داز شوید هم بجای تره و مرزه استفاده کرد)
- برنج ایرانی شسته شده و خیس خورده : 2 پیاله
- نمک و فلفل و زردچوبه
- ماست چکیده ترش 4 یا 5 قاشق
- برگ گل محمدی خشک برا ی عطر و بوی بیشترمقداری
- برای تزئین : مخلوط پیاز سرخ شده و زرشک قرمز
دستور پخت
- ابتدا تقریبا دو پیاله گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و پیاز نگینی خرد شده سرخ میکنیم.
- لپه های نیم پز شده و سبزیجات و برنج و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و هم میزنیم.
- بعد مقداری گل محمدی اضافه میکنیم تا بیشتر معطر شود.
- در نهایت ماست چکیده ترش را اضافه کرده و کمی هم روغن به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
- وقتی مواد بخوبی با هم مخلوط شد به قاشق چایخوری اندکی داخل برک مو قرار داده و به طریقی که در عکسها مشاهده میکنید دلمه را میپیچیم.
- بعد روی دلمه ها بشقاب کوچکی قرار میدهیم تا هنگام پخت از هم باز نشوند.
- سپس آب را روی دلمه ها اضافه میکنیم. با حرارت کم حدود نیم ساعت میپزیم.بعد از اتمام پخت، دلمه ها را داخل دیسی کشیده و روی آن را با مخلوط زرشک و پیاز داغ تزیین میکنیم. میتوانید به دلخواه برای ترش مزه شدن دلمه خها مقداری گوجه سبز روی بشقابی که روی دلمه ها قرار میدهید بریزید و در تزیین هم از آن کمک بگیرید.
منبع:ashpazonline.com
ممنونم اما ای کاش می گفتین پیاله ها چند گرم یا چه اندازه باشن
عزیزم پس برنجش چی شد—