دستپیچ ژامبون
موارد اولیه
- ژامبون گوشت 400 گرم
- پنير پارمسان رنده شده 100 گرم
- آرد سوخاري 50 گرم
- نعناع تازه10 تا 12 برگ
- روغنزيتون 2 قاشق
- آب ليمو ترش به میزان لازم
- آرد به میزان لازم
- قزص عصاره گوشت(در صورت تمايل)1 عدد
دستور پخت
- آرد سوخاري را در كاسهاي بريزيد، يك قاشق روغن زيتون، نمك، فلفل و هشت تا برگ نعناع درشت خرد شده را اضافهكنيد. مواد را خوب مخلوط كنيد، آن را تقسيم كرده، لاي هر تكه ژامبون گوشت بگذاريد و بپيچيد.
- دستپيچها را آرد بزنيد و در ماهيتابه داغي كه در آن مقداري روغن زيتون ريختهايد با حرارت نسبتا بالا سرخكنيد، طوريكه رويه آنها طلايي شود.
- در آخر پخت شعله را زياد كنيد و در ماهيتابه كاملا داغ، نصف پيمانه آب ليمو، دو تا سه برگ كامل نعناع، يك عدد قرص عصاره گوشت اضاف كنيد.
- دستپيچها را دوباره بههم بزنيد و زماني كه سس به غلظت مناسب رسيد، آن را از روي آتش برداريد و سرو كنيد.
منبع://www.kallehamol.com
پس پنیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!