دست‌پیچ ژامبون

موارد اولیه

  • ژامبون گوشت 400 گرم
  • پنير پارمسان رنده شده 100 گرم
  • آرد سوخاري 50 گرم
  • نعناع تازه10 تا 12 برگ
  • روغن‌زيتون 2 قاشق
  • آب ليمو ترش به میزان لازم
  • آرد به میزان لازم
  • قزص عصاره گوشت(در صورت تمايل)1 عدد

دستور پخت

  1. آرد سوخاري را در كاسه‌اي بريزيد، يك قاشق روغن زيتون، نمك، فلفل و هشت تا برگ نعناع درشت خرد شده را اضافه‌كنيد. مواد را خوب مخلوط كنيد، آن را تقسيم كرده، لاي هر تكه ژامبون گوشت بگذاريد و بپيچيد.
  2. دست‌پيچ‌ها را آرد بزنيد و در ماهي‌تابه داغي كه در آن مقداري روغن زيتون ريخته‌ايد با حرارت نسبتا بالا سرخ‌كنيد، طوري‌كه رويه آنها طلايي شود.
  3. در آخر پخت شعله را زياد كنيد و در ماهي‌تابه كاملا داغ، نصف پيمانه آب ليمو، دو تا سه برگ كامل نعناع، يك عدد قرص عصاره گوشت اضاف كنيد.
  4. دست‌پيچ‌ها را دوباره به‌هم بزنيد و زماني كه سس به غلظت مناسب رسيد، آن را از روي آتش برداريد و سرو كنيد.

منبع://www.kallehamol.com

یک نظر برای دست‌پیچ ژامبون

  1. پس پنیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.