خورش گل کلم
موارد اولیه
- گوشت= ۳۰۰ گرم
- گل کلم کوچک= ۱ عدد
- لپه =یک چهارم پیمانه
- پیاز سرخ شده= ۳ الی ۴ قاشق
- لیمو عمانی= ۴ عدد
- رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق
- زعفران دم کرده
- نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به قدر کافی
- روغن به مقدار لازم (هر چه کمتر بهتر
دستور پخت
- گوشت را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد .
- گل کلم را به قطعاتی اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارندو یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند .
- لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید گل کلم خیلی زود پخته و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است
با سلام و خسته نباشید به تمام عزیزانی که در جمع آوری این مجموعه دست داشته اند امیدوارم که همیشه موفق وپیروز باشید واقعا کارتون علیه
باتشکر از زحمتی که می کشید.در صورت امکان زمان تقریبی و نیز چندنفره بودن آن را نیز بن.یسید کاملتر خواهد بود .
سپاس مجددددددددددد.
خیلی جالب بود مرسی خورشیدی جدیدی بود دوست دارم امتحان کنم
این خورشت با لوبیا سفیده نه لپه
خوبه
خیلی عالی
وا ؟ خورش کلم با لوبیا سفید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟