خورش هویج و آلو
موارد اولیه
- گوشت گوسفندي 300 گرم
- آلو زرد 200 گرم
- هويج 500 گرم
- زعفران دمكرده دو قاشق مرباخوري
- آب پنج پيمانه
- روغن چهار قاشق سوپخوري
- پياز دو عدد
- آب ليموترش سه قاشق سوپخوري
- شكر يك قاشق سوپخوري
- رب گوجهفرنگي نصف قاشق سوپخوري
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
دستور پخت
- ابتدا يكي از پيازها را به صورت نگيني خرد كرده و در نيمي از روغن تفت ميدهيم.
- سپس گوشت گوسفندي را كه به صورت مكعبهاي كوچك خرد كردهايم به پيازداغ اضافه كرده و تفت ميدهيم.
- نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده، چهار پيمانه از آب را اضافه كرده و ميگذاريم تا زماني كه آب خورش به اندازه چند قاشق رسيد، بپزد.
- يك پياز ديگر را نيز به صورت نگيني خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم. سپس هويجهاي خلاليشده را به پياز افزوده، شكر را نيز اضافه كرده و ميگذاريم تا سرخ شود.
- در اين مرحله مخلوط پياز و هويج را به گوشت ميافزاييم. توجه داشته باشيد كه هويجها را نبايد با قاشق زياد هم زد زيرا خرد ميشود و شكل نامناسبي به خورشها ميدهد.
- رب گوجهفرنگي را با مقداري آب مخلوط كرده، زعفران را به آن افزوده سپس اين سس را به گوشت و هويج اضافه ميكنيم.
- آلوهايي را كه از قبل خيس كردهايم به خورش افزوده سپس ميگذاريم با حرارت ملايم به مدت 45 دقيقه بجوشد تا هويجها بپزند و خورش جا بيفتد.
- در مرحله آخر آب ليموترش را به خورش اضافه مينماييم. اين خورش خوشمزه را با پلوي زعفراني سرو و ميل كنيد.
26 نظر برای خورش هویج و آلو
خوردم خیلی خوشمزه بود! پیشنهاد می کنم شما هم امتحان کنید…!!!
خورشت فسنجان سرچ کردم تو سایتتون اما پیدا نشد
اخه چــــــــــــــــــــــــــــــــــــرااااا؟
امیدوارم زودتر کامل بشه لیست غذاهاتون!!!!!!!!:(
سلام .خیلی عالی بود یه عالمه هویج رو دستم مونده بود . میرم که برا شام درستش کنم
سلام خسته نباشید. میشه دراین خورشت از مرغ هم استفاده کرد که البته زمان پخت کم میشه و غذازود حاضرمیشه. هرچقدر هویج بیشتر باشه خوشمزه ترمیشه(مثلا 1 یا2 کیلو)البته باید مثل خلال کبریت نازک نازک باشه وشرخ بشه. تمام خانواده من عاشق این غذاهستند. درضمن اینکه بیشتر شیرین باشه یا ملس بستگی به میل خودتون داره
سلام
با تشکر از سایت فوق العادتون
من این غذا رو پختم،میخواستم عکسشو بفرستم برای چی بپزم اما انقدر خوشمزه بود که مجال عکس گرفتن به من داده نشد
انشالله در یه فرصت دیگه که پختم حتما عکسشو میفرستم
موفق باشید
من درستش کردم خیلی خوشمزه شد
مرسی
با سلام از سایت فوق العادتون من تشکر می کنم اگر میشه غذا های تاخیکی هم یاد بدید .
سلام. ما که بلد نیستیم شما برامون بفرستید.
منم درست کردم،طعمش عالی بود،ممنون از دستورات خوبتون.
سلام به نظر من قبل از پخت گوشت اصلا نباید نمک را اضافه کرد چون باعث دیر پز شدن گوشت میشه
سلام. دیروز این غذا رو درست کردم. خوشمزه شده بود. به لیست غذاهام اضافه شد.
سلام من تازه با سایتتون اشنا شدم ای کاش طبع سرد یاگرم بودن غذاها را هم اضافه کنید ممنون
سلام امشب مهمان دارم میخوام این خورشتو درست کنم دعا کنید که خوشمزه بشه٫مرسی
سلام. حتما.
به نظرات کاربران دیگه هم توئجه کنید که کلی تجربه توشون هست. ضمنا اگر ازش عکس بندازید و برای ما بفرستید ممنون میشم.
سلام واقعا عالی بود . خدانگهدار
ممنونم
سلام من خیلی وقته که این خورشرو میبزم یه بار برای خاله هام درست کردم که خیلی خیلی خوششون اومد
سلام این مواد برای چند نفر کافیه؟؟؟
خیلییییییییی ممنون این همون چیزیه که من دنبالش میگشتم
عالی بود حتما امتحان کنید…ممنونم
سلامممممممم حس میکنم خیلی شیریه ولییییی خوب بود واسه نویسنده ممنونم
اتفاقا من درست کردم ترش و ملس شد..شاید الوی شما شیرین بوده یا مقدار هویجتون زیاد بوده
سلامممم من میخوام درستش کنم دعا کنین خوب شه ، مدت زمان پختش چقدره ؟
عالی بود مرسی
من اینودرست کردم خیلی عالی شد ولی دفه ی بعد حتما با مرغ درست میکنم حس میکنم مزش خیلی بهترباشه چون مرغ زودتر میپزه خیلیم مزش شبیه آلو مسمی بود واسه همین با مرغ شبیه تر میشه. دستتون دردنکنه واقعا ممنون
البته من با الو زرد و گوشت گوسفندی درست نکردم با آلو خورشتی ک سیاهه و گوشت گاو درست کردم و عالی شد