خورش مرغ با ذرت
موارد اولیه
- مرغ : حدود یک کیلو و هشتصد گرم، تکه شده
- پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- کره نرم شده: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ: 1 عدد، نگینی ریز شده
- فلفل دلمه سبز یا زرد: 1 عدد، بزرگ و نگینی ریز شده
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- سس تند: 1 قاشق غذاخوری
- آب مرغ یا آب معمولی: 3 تا 4 پیمانه
- جعفری تازه ریز شده: 1/4 پیمانه
- ذرت فریزری یا کنسروی: 300 گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور پخت
- تکه های مرغ را تمیز کرده و خشک کنید، نمک و پاپریکا روی آنها بپاشید.
- روغن و کره را در قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت نسبتا بالا بگذارید، سپس تکه های مرغ را افزوده و اجازه دهید هر دو سمت مرغ ها قهوه ای روشن شوند، سپس آنها را خارج کنید.
- حرارت را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه را افزوده و برای 8 تا 10 دقیقه تفت داده تا نرم شوند، رب را نیز افزوده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید سپس سس تند، آب مرغ، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
- مرغ ها را به مواد افزوده و اجازه دهید 30 دقیقه با حرارت متوسط بپزند.
- ذرت را نیز اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر بپزید تا خورش جا افتد و آب خورش غلیظ شود.
- نمک و فلفل خورش را تست کنید، سپس خورش را در ظرف دلخواه کشیده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید.
6 نظر برای خورش مرغ با ذرت
میشه در مورد پابریکا یه کم توضیح بدید؟چه کمکی به طعم غذا میکنه؟
پاپریکا به عنوان یک ادویه که از آسیاب شدهی فلفل دلمه ای (قرمز) خشک شده تهیه میکنند همان طعمی را میدهد که فلفل دلمه ای می دهد.!
من امشب برای همسرم که اسپانیاییه درست کردم و خیلی دوست داشت. یه دوست آمریکایی هم مهمونمون بود که واقعا خوشش اومد. ممنون از آموزش. فقط من پودرکاری هم بهش اضافه کردم
سلام خیلی خوشحالیم که خوشحالتون کردیم
سلام وقت بخیر من تازه الان دستوزر پختش رو برداشتم اما مطمعن هستم ک خوشمزه است
جسارتن سوالم اینه که اگه بلال ها رو از وسط 3 تیکه کنیم و به مرغ اضافه کنیم بد میشه؟
فکر نمی کنین اون موقع توی خوردن به مشکل بر می خورین چون خورش هست