خورش مرغ با انجیر
موارد اولیه
- مرغ يک و نيم کيلو
- انجير خشک 12 عدد
- سير 5 حبه
- پياز بزرگ 1 عدد
- پودر تخم گشنيز 2/1 قاشق چايخوري
- پودر دارچين 2/1 قاشق چايخوري
- پودر زيره 2/1 قاشق چايخوري
- برگ بو 3 عدد
- آب مرغ 1 و 2/1 فنجان
- پوست ليمو 1 قاشق چايخوري
- آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
- روغن، نمک و فلفل به ميزان کافی
دستور پخت
- فر را با حرارت 180 درجة سانتيمتر (350 درجة فارنهايت) گرم کنيد.
- مرغ را تميز کنيد و به تکه های مساوی خرد کنيد.
- سپس نمک، فلفل، يک برگ بو و نيمی از ادويه جات (پودر تخم گشنيز، پودر دارچين و پودر زيره) بزنيد و درکمي روغن سرخ کنيد تا طلايي شود.
- تکه های مرغ را از تابه درآوريد و در ظرف مخصوص فر بچينيد.
- پياز را خلال و سير را ريز خرد کنيد. پياز، سير، نيم ديگر ادويه ها و آب مرغ را روي مرغ بدهيد و انجيرهای خشک را لابه لاي مرغ ها بچينيد و روی ظرف را فويل بکشيد.
- ظرف مرغ را 25 دقيقه داخل فر قرار دهيد و پس از اين مدت از فر در آوريد و پوست ليمو و آب ليمو را روي مرغ بدهيد و ظرف را بدون فويل دوباره 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود.
- بعد از اين مدت زمان غذا را از فر درآوريد و سرو کنيد.
منبع: ماهنامه هنر آشپزی
خوبه