خورش مرغ با انجیر

موارد اولیه

  • مرغ يک و نيم کيلو
  • انجير خشک 12 عدد
  • سير 5 حبه
  • پياز بزرگ 1 عدد
  • پودر تخم گشنيز 2/1 قاشق چايخوري
  • پودر دارچين 2/1 قاشق چايخوري
  • پودر زيره 2/1 قاشق چايخوري
  • برگ بو 3 عدد
  • آب مرغ 1 و 2/1 فنجان
  • پوست ليمو 1 قاشق چايخوري
  • آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
  • روغن، نمک و فلفل به ميزان کافی

دستور پخت

  1. فر را با حرارت 180 درجة سانتيمتر (350 درجة فارنهايت) گرم کنيد.
  2. مرغ را تميز کنيد و به تکه های مساوی خرد کنيد.
  3. سپس نمک، فلفل، يک برگ بو و نيمی از ادويه جات (پودر تخم گشنيز، پودر دارچين و پودر زيره) بزنيد و درکمي روغن سرخ کنيد تا طلايي شود.
  4. تکه های مرغ را از تابه درآوريد و در ظرف مخصوص فر بچينيد.
  5. پياز را خلال و سير را ريز خرد کنيد. پياز، سير، نيم ديگر ادويه ها و آب مرغ را روي مرغ بدهيد و انجيرهای خشک را لابه لاي مرغ ها بچينيد و روی ظرف را فويل بکشيد.
  6. ظرف مرغ را 25 دقيقه داخل فر قرار دهيد و پس از اين مدت از فر در آوريد و پوست ليمو و آب ليمو را روي مرغ بدهيد و ظرف را بدون فويل دوباره 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود.
  7. بعد از اين مدت زمان غذا را از فر درآوريد و سرو کنيد.

منبع: ماهنامه هنر آشپزی

یک نظر برای خورش مرغ با انجیر

  1. خوبه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.