خورش قلیه میگو

موارد اولیه

  • ميگو 500 گرم
  • سبزي ( شنبليله، تره، جعفري و گشنيز) يك كيلوگرم
  • پيازداغ يك پيمانه
  • تمرهندي يك ليوان
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا سبزي‌هاي خردشده را سرخ كرده و با سه ليوان آب مي‌پزيم.
  2. سپس ميگوي پاك و شسته شده را با پياز داغ كمي تفت مي‌دهيم.
  3. نمك، فلفل و زردچوبه را به ميگو اضافه كرده و بعد در سبزي در حال پخت مي‌ريزيم.
  4. در آخر تمبرهندي آب كرده و بدون هسته را درون خورش ريخته و حرارت را كم مي‌كنيم تا جا بيفتد. مي‌توانيد اين خورش خوشمزه و مقوي را با برنج سرو كنيد.

18 نظر برای خورش قلیه میگو

  1. خوبه ولی یکخورده ترش است تمبرهندی زیاد نیست؟

    پاسخ
    1. سلام
      ذائقه ها فرق می کنه. اندازه مواد رو با سلیقه و هنر خودتون می تونید تغییر بدید

      پاسخ
  2. سلام لیمو عمانی هم اضافه بشه قلیه خوشمزه تر میشه

    پاسخ
  3. سلام .من اهل بندررعباس هستم و می خواستم بگم که دو تا چیز دیگه هم هست که ما به قلیه میگومون اضافه می کنیم.1.سیب زمینی هست و دیگری رب گوجه.یعنب وقتی که دارید سبزیها رو با پباز و سیر تفت می دین سیب زمینی هم بهش اضافه کنید به همراه رب.و سپس آب اضافه کنید بذارید جا بیفته و بقیشم طبق دستور بالا.انقده خوب میشه دوستاان

    پاسخ
    1. سلام. خیلی روش خوبی رو پیشنهاد دادید. متشکریم

      پاسخ
    2. ممنون شما خیلی قلیه هاتون خوشمزش من که عاشقشم

      پاسخ
  4. سلام … خانواده همسر من آبادانی هستن و معمولا هفته ای یک یا دو بار این غذا رو دارن… فقط چند نکته : اول اینکه معمولا این غذا یه مقدار تند هست که تندی اش بدلیل فلفل قرمزی هست که بصورت درسته ( نه پودر فلفل)به غذا اضافه می کنند …و خوزستانی ها معمولا از ادویه مخصوص خودشون ( ادویه کاری مخلوط) برای طعم بهتر استفاده می کنند… و مقدار شنبلیله که استفاده می کنید باید خیلی کم باشه وگرنه غذا رو تلخ می کنه… یه مورد دیگه که من خودم امتحان کردم و عالی شد که حتی خانواده شوهرم هم بعد از این کار من دارن از این روش استفاده می کنند این بود که بجای تمبر هدی می تونین از رب آلوچه استفاده کنید که مزه ی فوق العاده و قوام بیشتری به خورش تون میده…

    پاسخ
    1. سلام خانم احمدی از ارائه تجربیات ارزنده‌تون بسیار بسیار تشکر میکنیم. خیلی ممنون. دوباره به ما سر بزنید.

      پاسخ
    2. فکر کنم تفاوت بین خوزستانی های فارس و خوزستانی های عرب هم توی همین رب و تمرهندی باشه

      پاسخ
  5. خوزستانی های فارس که همچین غذاهایی بلد نیستند و اگرم درست کنند از عرب ها یاد گرفتند. ما کمی برنج کوبیده شده با سیر اضافه میکنیم.

    پاسخ
    1. خیلی از خود متشکری خانووووم…. 😏😏😏😏😏

      پاسخ
  6. سبزی قلیه فقط گشنیز و کمی شنبلیله است.

    پاسخ
  7. Salaaam man emshab mehmoon daram to ro khoda javabamo bedin. Age sabzie ghorme ro berizam too in ghaza moshkeli dare?

    پاسخ
    1. سبزی قورمه واسه قلیه میگو؟!!!!!!! معلومه که بد میشه عزیزم. سبزی قلیه فقط گشنیز و یه کوچولو شنبلیله ست. اصلا اینکارو نکن لطفا

      پاسخ
  8. سلام
    من یه تیکه قره قوروت بهش اضافه می کنم عاااااااااااااااالیه

    پاسخ
  9. سلام ممنون که غذاهایی مثل قلیه مو رو معرفی میکنید ما توی قلیه گوجه ی رنده شده میزنیم به همداه کمی رب بسیار خوشرنگ و عالی میشه

    پاسخ
  10. سلام دوستان ممنونم از همگی.نظرها خیلی عالی بودن.مرررررررررسی😘

    پاسخ
  11. ممنون از راهنمایی همگی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.