خورش قرمه سبزی
موارد اولیه
- گوشت گوسفند 250 گرم
- سبزي قرمهسبزي (شامل تره، جعفري، شنبليله كه تره بايد دو برابر جعفري و شنبليله بقيه باشد.) 500 گرم
- لوبيا قرمز 1پيمانه
- پياز يك عدد
- ليموعماني، روغن، آبليمو، نمك و زردچوبه به ميزان لازم
دستور پخت
- پياز را به صورت خلالي خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم.
- گوشت را خرد كرده و با پيازداغ تفت ميدهيم. بعد زردچوبه را اضافه و كمي ديگر تفت ميدهيم .
- سپس لوبيا را هم كه از قبل خيس كرده بوديم به موادمان اضافه ميكنيم و با آب ميگذاريم تا بپزد.
- بعد سبزي را ريز خرد كرده و در روغن سرخ ميكنيم تا رنگ سبزي كمي تيره شود. در اين مرحله گوشت نيمپز شده است، سبزي را به آن اضافه كرده و ميگذاريم خورش كاملا جا بيفتد.
- در آخر آبليمو و نمك را افزوده و يك ربع ديگر ميگذاريم تا بپزد. ميتوان از چند ليموعماني هم استفاده كرد، براي اين كار ليموعمانيها را با سبزي به خورش اضافه ميكنيم.
با تشکر از خانم سعیدی برای ارسال تصویر دست پخت خودشون:
chera nemizanin bara chand nafar?
این میزان حدودا برای 3 نفر است.
ممنون که یادآوری کردید. در دستور این غذا میزان برای افراد اضافه شد.
به ما سر بزنید.با تشکر
به نطر من قرمه سبزیش بسیار اشتها آور بود
اسفناج بریزید بهتر لعاب میندازه
قبول. ولی اون میشه یه غذای دیگه به نام خورش اسفناج
اسفناج خوشمذه اش میکند و یا قورمه سبزی خور نیستید
خورش اسفناج با قورمه سبزی که توش اسفناج ریخته شده، زمین تا آسمونه فرقش. کمی اسفناج توی قورمه سبزی هم خوشمزه اش می کنه، هم لعابش بهتر میشه..
1قاشق رب هم اضافه کنید بد نیست
Ychizi shabih be ghorme sabzi bod , vali khosh mazeh tnx
عالی
یه من غذا خورده بودم با دیدن قورمه سبزی دوباره گشنم شد…دیونشم…عالی…مرسی از چی بپزم
عالیه .عاشقشم
با مرغ هم خوشمزه اس
lمن عاشقشم
ببخشید من 15 سلمه و زیاد آشپزی بلد نستم.ممنون میشم اگه بگید چه مقدار آب باید بریزم؟؟؟؟!
با سلام من با سبزی خشک قرمه سبزی میپزم .ولی یه مقدار مزه تلخی میگیره مشکل چیه؟
شمبلیله اش زیاد میکنید یا سبزی را خیلی تفت میدهید!
چرا لیمو عمانی میریزیم تلخ میشه؟
یکی بذار خورشتت یه قل بخوره بعد لیمو ها رو بریز وسوراخای رو که روی لیمو ایجاد میکنی عمیق نباشن.
مرسی از چی بپزم، سایتتون خیلی عالیه.
khob bood mersiiiiiiiiiiii
چی کار کنم که خورشت سبزیم مثه خورشتای نذری خیلی خوشمزه بشه؟مرسی از سایتتون
با سلام، فکر میکنم استفاده از روغن مایع اصلی ترین نکته باشه. ممنون از سایت خوبتون
سلام. سایتتون واقعا خوب و کمک دهنده است. اما یک پیشنهاد داشتم. چیزی که یک غذا رو از غذاهای دیگه متفاوت میکنه مواد و دستور چخت کلی نیست بلکه ریزه کاری های آشپزیه که خیلی مهم هستن. مثلا اینکه چقد آب باید توی خورش بریزیم روی چه شعله ای بذاریم و چقدر زمان خیلی مهمه. ممنون میشم اگه به این جزییات مهم هم بپردازید!
سبزیش گشنیز جعفری تره برگ یا اسفناج و شنبلیله که تره 2 برابر جعفری از تره کمتر گشنیز و برگ از جعفری کمتر و شنبلیله کم باشه که تلخ نشه برای عطر بیشتر هم میتونید ریحون خرد شده و سرخ شده اضافه کنید عالی میشه من به جای لوبیا قرمز لوبیا چیتی میریزم خوشمزه میشه کمی رب هم لازمه به جای لیمو عمانی میشه از گردلیمو استفاده کرد خیلی خوشمزه میشه
عاشق قورمه سبزیم
عالی مرسی
سلام من یه دختر 14 ساله هستم و زیاد آشپزی بلد نیستم یه جورایی هم تا چند وقت دیگه عقدمه
اگه میشه لطفا اینکه باید چقدر وقت روی گاز باشه رو بگید که یه و قت قرمه سبزی خراب نشه و من هم جلوی مادرشوهرم ضایع نشم
و واقعا ممنون چون خیلی شده که سایتتون من رو نجات داده
اگه قرمه سبزی که ما به روش اهوازی خودمون درست میکنیم رو مزه کنید دیگه به این نمیگین قرمه سبزی!!!!
قرمه سبزی خودمون یه چیز دیگست
ما خوزستانی ها اسفناج و برگ چغندر هم اضافه می کنیم
به نظرم هیچ غذایی به پای قورمه سبزی نمی رسه.
عالی بود مرسی
سلام ممنون از شما.سایتتون عالیه.من هم تو قرمه سبزی اسفناج میریزم عالی میشه.اگه دوس دارین قرمه سبزیتون چرببشه وطعم عالی تری بگیره.توش از مغز قلم گوساله هم بریزین
لیموعمانی از وسط دو نیم کرده و هسته های آن را خارج کنید تا خورش دیگر تلخ نشود
کی رب بزنم باید؟
سلام
سایت خوبی دارید .
من پسرم و میخوام خورش سبزی درست کنم اما برای ما که بلد نیستیم نگفتید چه مقدار اب و برای چند نفر چه مقدر اب برزیم ؟
ممنون
اشپز فقط خانم ای مازندرانی
ما تو قسمتی از جنوب کمی ترشتر دوست داریم تمر هندی میریزیم و فلفل .و ضمنا گاهی هم از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنیم.
ممنون
سلام،ببخشید برای هر نفر چقدر باید سبزی استفاده کرد?