خورش قرمه سبزی

موارد اولیه

  • گوشت گوسفند 250 گرم
  • سبزي قرمه‌سبزي (شامل تره، جعفري، شنبليله كه تره بايد دو برابر جعفري و شنبليله بقيه باشد.) 500 گرم
  • لوبيا قرمز 1پيمانه
  • پياز يك عدد
  • ليموعماني، روغن، آبليمو، نمك و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

  1. پياز را به صورت خلالي خرد كرده و با كمي روغن سرخ مي‌كنيم.
  2. گوشت را خرد كرده و با پيازداغ تفت مي‌دهيم. بعد زردچوبه‌ را اضافه و كمي ديگر تفت مي‌دهيم .
  3. سپس لوبيا را هم كه از قبل خيس كرده بوديم به موادمان اضافه مي‌كنيم و با آب مي‌گذاريم تا بپزد.
  4. بعد سبزي را ريز خرد كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم تا رنگ سبزي كمي تيره شود. در اين مرحله گوشت نيم‌پز شده است، سبزي را به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم خورش كاملا جا بيفتد.
  5. در آخر آبليمو و نمك را افزوده و يك ربع ديگر مي‌گذاريم تا بپزد. مي‌توان از چند ليموعماني هم استفاده كرد، براي اين كار ليموعماني‌ها را با سبزي به خورش اضافه مي‌كنيم.

با تشکر از خانم سعیدی برای ارسال تصویر دست پخت خودشون:

خورش قرمه سبزی

40 نظر برای خورش قرمه سبزی

  1. chera nemizanin bara chand nafar?

    پاسخ
    1. این میزان حدودا برای 3 نفر است.
      ممنون که یادآوری کردید. در دستور این غذا میزان برای افراد اضافه شد.
      به ما سر بزنید.با تشکر

      پاسخ
  2. به نطر من قرمه سبزیش بسیار اشتها آور بود

    پاسخ
  3. اسفناج بریزید بهتر لعاب میندازه

    پاسخ
    1. قبول. ولی اون میشه یه غذای دیگه به نام خورش اسفناج

      پاسخ
      1. اسفناج خوشمذه اش میکند و یا قورمه سبزی خور نیستید

        پاسخ
      2. خورش اسفناج با قورمه سبزی که توش اسفناج ریخته شده، زمین تا آسمونه فرقش. کمی اسفناج توی قورمه سبزی هم خوشمزه اش می کنه، هم لعابش بهتر میشه..

        پاسخ
  4. 1قاشق رب هم اضافه کنید بد نیست

    پاسخ
  5. Ychizi shabih be ghorme sabzi bod , vali khosh mazeh tnx

    پاسخ
  6. عالی

    پاسخ
  7. یه من غذا خورده بودم با دیدن قورمه سبزی دوباره گشنم شد…دیونشم…عالی…مرسی از چی بپزم

    پاسخ
  8. عالیه .عاشقشم

    پاسخ
  9. با مرغ هم خوشمزه اس

    پاسخ
  10. lمن عاشقشم

    پاسخ
  11. ببخشید من 15 سلمه و زیاد آشپزی بلد نستم.ممنون میشم اگه بگید چه مقدار آب باید بریزم؟؟؟؟!

    پاسخ
  12. با سلام من با سبزی خشک قرمه سبزی میپزم .ولی یه مقدار مزه تلخی میگیره مشکل چیه؟

    پاسخ
    1. شمبلیله اش زیاد میکنید یا سبزی را خیلی تفت میدهید!

      پاسخ
  13. چرا لیمو عمانی میریزیم تلخ میشه؟

    پاسخ
    1. یکی بذار خورشتت یه قل بخوره بعد لیمو ها رو بریز وسوراخای رو که روی لیمو ایجاد میکنی عمیق نباشن.

      پاسخ
  14. مرسی از چی بپزم، سایتتون خیلی عالیه.

    پاسخ
  15. khob bood mersiiiiiiiiiiii

    پاسخ
  16. چی کار کنم که خورشت سبزیم مثه خورشتای نذری خیلی خوشمزه بشه؟مرسی از سایتتون

    پاسخ
  17. با سلام، فکر میکنم استفاده از روغن مایع اصلی ترین نکته باشه. ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  18. سلام. سایتتون واقعا خوب و کمک دهنده است. اما یک پیشنهاد داشتم. چیزی که یک غذا رو از غذاهای دیگه متفاوت میکنه مواد و دستور چخت کلی نیست بلکه ریزه کاری های آشپزیه که خیلی مهم هستن. مثلا اینکه چقد آب باید توی خورش بریزیم روی چه شعله ای بذاریم و چقدر زمان خیلی مهمه. ممنون میشم اگه به این جزییات مهم هم بپردازید!

    پاسخ
  19. سبزیش گشنیز جعفری تره برگ یا اسفناج و شنبلیله که تره 2 برابر جعفری از تره کمتر گشنیز و برگ از جعفری کمتر و شنبلیله کم باشه که تلخ نشه برای عطر بیشتر هم میتونید ریحون خرد شده و سرخ شده اضافه کنید عالی میشه من به جای لوبیا قرمز لوبیا چیتی میریزم خوشمزه میشه کمی رب هم لازمه به جای لیمو عمانی میشه از گردلیمو استفاده کرد خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  20. عاشق قورمه سبزیم

    پاسخ
  21. عالی مرسی

    پاسخ
  22. سلام من یه دختر 14 ساله هستم و زیاد آشپزی بلد نیستم یه جورایی هم تا چند وقت دیگه عقدمه
    اگه میشه لطفا اینکه باید چقدر وقت روی گاز باشه رو بگید که یه و قت قرمه سبزی خراب نشه و من هم جلوی مادرشوهرم ضایع نشم
    و واقعا ممنون چون خیلی شده که سایتتون من رو نجات داده

    پاسخ
  23. اگه قرمه سبزی که ما به روش اهوازی خودمون درست میکنیم رو مزه کنید دیگه به این نمیگین قرمه سبزی!!!!

    پاسخ
  24. قرمه سبزی خودمون یه چیز دیگست

    پاسخ
  25. ما خوزستانی ها اسفناج و برگ چغندر هم اضافه می کنیم
    به نظرم هیچ غذایی به پای قورمه سبزی نمی رسه.

    پاسخ
  26. عالی بود مرسی

    پاسخ
  27. سلام ممنون از شما.سایتتون عالیه.من هم تو قرمه سبزی اسفناج میریزم عالی میشه.اگه دوس دارین قرمه سبزیتون چرببشه وطعم عالی تری بگیره.توش از مغز قلم گوساله هم بریزین

    پاسخ
  28. لیموعمانی از وسط دو نیم کرده و هسته های آن را خارج کنید تا خورش دیگر تلخ نشود

    پاسخ
  29. کی رب بزنم باید؟

    پاسخ
  30. سلام
    سایت خوبی دارید .
    من پسرم و میخوام خورش سبزی درست کنم اما برای ما که بلد نیستیم نگفتید چه مقدار اب و برای چند نفر چه مقدر اب برزیم ؟
    ممنون

    پاسخ
  31. اشپز فقط خانم ای مازندرانی

    پاسخ
    1. ما تو قسمتی از جنوب کمی ترشتر دوست داریم تمر هندی میریزیم و فلفل .و ضمنا گاهی هم از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنیم.

      پاسخ
  32. ممنون

    پاسخ
  33. سلام،ببخشید برای هر نفر چقدر باید سبزی استفاده کرد?

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.