خورش طلا کوله (گیلانی)
موارد اولیه
- مرغ یا گوشت 1.5 کیلوگرم
- آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
- آب 3 لیوان
- جعفری خرد شده 150 گرم
- گردو 300 گرم
- نعنا 150 گرم
- گشنیز 150 گرم
- آبغوره 1 پیمانه
- روغن 4 قاشق غذاخوری
- پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت
- خورشت طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.
- اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است.گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.
- سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با 4 قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
- مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.
- آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.
نکته:
خورشت طلا کوله از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.
delam mikhad man begam chia to khone daramo to az ro hamon dastoor pokht bedi
nakhordam tabhal
فکر کنم خوشمزه شه
عالی بود فکر نمیکردم به این خوشمزگی باشه حتما امتحان کنید
اگه عکسای بیشتری از این غذا میزاشتین بهتر بود
بجای آبغوره چی میشه ریخت؟؟؟؟ مثلا رب انار یا ابلیمو؟؟؟ حس میکنم ابغوره مزشو بد میکنه اخه من ابغوره دوس ندارم .میشه کمک کنید