خورش ریواس
موارد اولیه
- ریواس یك كیلوگرم
- گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم
- پیاز 2 عدد
- شکر 2 تا 3قاشق سوپخوری
- روغن، نمك و فلفل به میزان لازم
- نعنا تازه 150 گرم
- جعفری تازه 250 گرم
دستور پخت
- ابتدا پیازها را پوست كنده، بعد از شستن ریز خرد كنید. سپس در یك قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و رو شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- گوشت را بشویید و به صورت قیمهای خرد كنید، سپس به پیاز داغ اضافه كرده، همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند. حالا 2تا3لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه كنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت كامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر كنید.
- در این فاصله ریواسها را پوست كنده، بعد از شستن به قطعات 3سانتیمتری یا به اندازه 2بند انگشت خرد كنید. از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پاك كرده، بعد از شستن، ریز خرد كنید.
- حالا در یك تابه كوچك، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
- بعد از آنكه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه كنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شكر، نمك و فلفل اضافه كنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.
منبع:www.beytoote.com
اینم خوب بود.ممنون