خورش بوقلمون

موارد اولیه

  • گوشت بوقلمون=300 گرم
  • سیب‌زمینی=2عدد
  • شوید خشك=دو قاشق غذاخوری
  • پیاز خلال شده=یك عدد
  • تخم آفتا‌ب‌گردان=یك قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون=سه تا چهار قاشق غذاخوری
  • آب، نمك و زعفران=به میزان لازم

دستور پخت

  1. گوشت بوقلمون را به تكه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
  2. سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
  3. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌كنید.
  4. وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

منبع:ashpazonline.com

6 نظر برای خورش بوقلمون

  1. اگر میخواین غذاتون طعم بهتری داشته باشه از روغن زیتون الیت استفاده کنید

    پاسخ
    1. سلام مائده خانم. اگر میخواهید در سایت تبلیغات کنید بهتر است از صحفه تبلیغات و تعرفه‌های ما استفاده کنید.

      پاسخ
  2. پس شویدش چی؟

    پاسخ
    1. باد شدید اومد بردش

      پاسخ
  3. سلام،ساندویج گوشت بوقلمون روهم آموزش بدین از سایت خوبتون ممنون

    پاسخ
  4. سلام یه چیزی که بوقلمون رو خوش مزه میکنه پیازداغه واقعا خوب میشه دوست داشتید امتحان کنید

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.