خورش به آلو
موارد اولیه
- گوشت گوسفند: 300 گرم، خورشی
- پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
- به: 2 عدد، پوست کنده خردشده
- آلوبخارا: 120 گرم
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- زعفران دمکرده: 6 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
- یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کرده و پس از یک دقیقه به آن اضافه کنید. پس از 3-2 دقیقه نیمی از زعفران دمکرده را همراه کمی فلفل اضافه کنید. 2 پیمانه آبجوش اضافه کرده و پس از اینکه خورش به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته 3 ساعت خورش را بپزید.
- در یک ساعت آخر پخت خورش آلو و شکر را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 10 دقیقه قبل از سرو خورش آبلیمو و زعفران باقیمانده را اضافه کرده و با چلو سرو کنید.
منبع:akairan.com
این خورش طعم وعطر خوبی داره وخوشمزه است.حتی واسه مهمئنی هم میشه درستش کرد.
پس به رو کی بریزیم؟؟؟!!!
زیاد جالب نبود خیلی سرسری گرفتیدش دیگه
این دیگ چجور خورشت بهی هستش ک داخلش “به” نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل خودت ی دور میخوندی ببینی چی نوشتی
نوشته شده “پس از یک دقیقه به آن را اضافه کنید ”
لطفا دقت کنید بعد نظر بدید
این غذا رو مامانم درست میکنه خوشمزه است
« کرده و پس از یک دقیقه به آن اضافه کنید. پس» این با اونی که شما میگی فرق می کنه…
باید خودت حدس بزنی چی نوشته!
مشخص ک ععع چرا الکی نظر میدید
بتول.چرا بعضیا با تندی صحبت می کنند این خانم زحمت میکشه ومطالب رومیذاره واقعا همت داره آفرین برشما
سلام ممنون از زحمتی که میکشید اما آیا با 3ساعت جوشیدن به له نمیشه ؟؟