خورش بامیه
موارد اولیه
- بامیه 1 کیلو
- گوشت 400 گرم
- پیاز 2 عدد متوسط
- رب 4 قاشق غذا خوری
- آبلیمو یا قوره به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز را سرخ میکنیم، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد.
- در ظرف جداگانه بامیه ها را با روغن و آبلیمو یا قوره و رب تفت میدهیم ، بعد از اینکه گوشت پخت به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم.
- نمک آنرا اندازه کرده، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است.
برای خوش طعم شدن این غذا از گوجه هم می توانید در آن استفاده کنید.
نوش جان
منبع:www.beytoote.com
غذاتون عالی بود
خوب بود
afarin khob bood
age mishe ye ghesmat bezarid ke ghazaha jadido mizarid moshakhas bashe
چشم
injori moshakhas nist……
mer30000000
توی خوزستان یه سر سیر هم میندازن توی خورش خوشمزه تر میشه… مادربزرگ من یکم تمرهند آب میکنه میریزه توش که محشر میشه… دلم آب افتاد
خیلی خوشمزه اسسسسسسسسسسسست
خوب بود ولی ما عرب ها بجای رب از گوجه و بجای پیاز از سیر استفاده می کنیم که بسیار خوشمزه ترو خوشرنگ تر می شه
گوشت رو بدون اینکه آب بریزیم میپزیم؟ ؟؟؟خواهشن ج بدین
بعله اگر در قابلمه رو بزارید و زیرشو کم کنید بدونه آب می پذه
مادر من همیشه توی خورشت بامیه لپه هم میریزه. یه چیزی شبیه به قیمه میشه اما طعم خورشت بامیه داره و خیلی هم خوشمزه میشه. به نظرم لپه کاری میکنه که خورشت جا افتاده تر باشه و خوش طعم.
مامان منم بالپه ذرست میکنه،خیلی خوشمزه است
سلام.من از قبل بامیه فریز شده داشتم.انداختم تو قابلمه که با روغن کم یه تفتی بخوره، یه جوری شد!!!انگاری شیره سفید پس داد.منم دیگه از خیر خورشت بامیه گذشتم! بنظرتون چرا اونطور شد؟
بامیه های فریز شده رو قبلا سرخ نکرده بودم ها! آبپز کردم بعد تو فریزر گذاشتم.
میشه دلیلشو بگید؟ممنونم.
سلام برای پاک کردن بامیه بایدتهش(دمش) خیلی کم بگیرید که شیره داخلش درنیاد فقط درحدی که تهش تازه بشه،بعدبامیه هاروبشویید وتفت بدید هیچ وقت بدون تفت دادن بامیه روداخل فریزرنذارید وآبپز نکنید چون حالت لزج میگیره
سلام من از امروز شروع کردم به مطالعه و اشپزی با سایت شما.خخخخخخیلی ممنونم بابت اطلاعات مفیدتون
سلام خورشت بامیه با آبلیمو خوشمزتره با آبغوره لطفا جواب دوست اخه بار اولمه میخوام درست کنم