خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)
موارد اولیه
- گوشت 300 گرم
- خلال بادام 150 گرم
- تخم مرغ 5 عدد
- پیاز 4-5عدد
- نمک
- زعفران
- روغن
دستور پخت
- گوشتها رو به اندازه خورشتی توی آب میریزیم و بایه کم آب می پزیم
- پیازها را سرخ کرده و به همراه گوشت نیم پز و نمک و زردچوبه و یه کم فلفل و زعفران و بادام خلالی شده و توی ماهیتابه تفت می دهیم
- در آخر زرده تخم مرغ را بدون اینکه به هم بزنیم روی گوشت ها میذاریم تا بپزه
- اگه دوست داشتین میتونین یه کم خلال بادوم روش بپاشین
- این خورش رو هم با نان و هم با برنج میتونید میل کنید.
با تشکر از امین اله عزیزی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
عالیه
عالی بوددستون دردنکنه
ممنونم خیلی خورش خوشمزه ایی منم میپزم ولی پیازها رو طلای سرخ نیکنم آخرش رو غذا میریزم بعد از اینکه گوشت پخت و ابش کاملا گرفته شد تخم مرغهارو میزنم که بعضیها فقط زرده رو میزنن بعد کمی دارچین رو زردها میپاشم در ظرفو میبندم تا تخم مرغا بپزن در ضمن آبغوره یادتون نره
درسته. یکی از مهمترین نکات این غذا آبغوره است. مهمترین چاشنیشه. یکم رب هم بهش میزنن که غذا خوشرنگ بشه.
یاشاسین اذربایجان-یاشاسین اردبیل
ـه من میخواستم اینو بفرستم D: