خورش آلو مسما
موارد اولیه
- مرغ براي هر نفر يه تكه
- آلو قيسي براي هر نفر 2 تا 3 عدد
- آلو سياه براي هر نفر 2 تا 3 عدد
- پياز 2 عدد
- شکر 2 قاشق غذاخوري
- زردچوبه مقداري
دستور پخت
- مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
- هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
نکته:
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.
منبع:www.beytoote.com
عالی به نظر که خوشمزه میاد
نوش جان،باز هم به ما سر بزنید.از خوندن نظرات شما خوش وقت می شیم
من تازه ازدواج کردم و تجربه زیادی در زمینه آشپزی ندارم. یک همسر بسیار شیکمو و عاشق غذاهای رنگارنگ دارم. همین الان با سایتتون آشنا شدم و هنوز با سایتتون کار نکردم ولی با توجه به کامنتای دوستان فکر میکنم که از شرمندگی همسرم درومدم. ممنون از سایت خوبتون. مستدام باشید
الان دارم درست میکنم ولی چندتا اشتباه کردم …زردچوبه زیاد ریخته ام…پیاز و الو را همزمان همون اول ریختم توش…قند هم زود ریختم داخلش همرا الو
اصلا خوب در نیومد
حتما آشپز خوبی نیستی عزیزم تمرین کن خوب در میاد.مال ما که خوش مزه شد.
واقعا از کار برای این سایت تشکر میکنم و امید وارم همیشه سر زنده باشند.
سایت خیلی جالبیه .واقعا خیلی زحمت کشیدین
سلام بازم من اومدم.همه حرفامو توی غذا دیگری که کیک گوشت و بادمجان هست گفتم.فقط اینکه خیلی دوستت دارم سراشپز ممنون که برامون غذای خوشمزه میذاری.
فوق العاده خوشمزه وآسون بود!
سایتتون هم خیلی خوب بود
عالی بود. ممنون. نمیدونید چقدر دعای خیر پشت سرتونه. از سردرگمیه هر روزه نجات پیدا کردم
سلام مرسی از سایتتون من18سالمه وچون مامانم شاغل من غذا درس میکنم باسایت شما دیگه هیچ غمی واسه این که چی بپزم ندارم تنها کاری که می تونم بکنم این هست که با نظرام ازتون تشکر کنم بازم مرسی و آرزوی موفقیت روز افزون براتون دارم
کاش میگفتید زرد چوبه چقدر دقیقا
من تازه ازدواج کردم و تجربه زیادی در زمینه آشپزی ندارم. یک همسر بسیار شیکمو و عاشق غذاهای رنگارنگ دارم. همین الان با سایتتون آشنا شدم و هنوز با سایتتون کار نکردم ولی با توجه به کامنتای دوستان فکر میکنم که از شرمندگی همسرم درومدم. ممنون از سایت خوبتون. مستدام باشید
Hame chiz vagean aliiiiiye.merci
سلام واقعا سایت جالبیه من درکل آشپزیم خوبه البته بقیه میگن خیلی خوبه بااینکه تقریبا6 ماهه که از ازدواجم میگذره ولی ازموقعی که بااین سایت آشناشدم به نکات ظریف آشپزی پی بردم واقعا ممنونم من تاحالا ماهی قزل آلا رو درست کردم فردا هم خورش آلو امیدوارم خوب بشه
مرسی ما تو شمال بهش خورش آلو میگیم و کلی هم دوسش داریم
منتهی یه کوچولو فرق می کنه ، ما مرغ رو می زاریم بپزه، آلو رو از صبح میزاریم تو یه کاسه آب که یکم شل شه، بعد آب آلو رو به مرغ اضافه م یکنیم و خودش رو تو پیاز داغ یه کوچولو می پزیم و شکر و رب انار شیرین بهش اضافه می کنیم، بعد هم به مرغ می افزاییم!!
عالی بود ممنون که راهنماییم کردین
سلام میشه شکر و حذف کرد؟
امروز با سایت خوبتون آشنا شدم
دیگه ولتون نمیکنم، ممنووووون
خیلی سایت خوبیه یه کم مشکل داره اینکه لیست موادموجودو که میدیم یه غذایی رو میگه مثلا یه قلمشونداریم
میشه با گوشت قرمز درست کنیم
مگه هویج و فلفل دلمه نمیخواد این خورشت
من تازه ازدواج کردم و تجربه زیادی در زمینه آشپزی ندارم. یک همسر بسیار شیکمو و عاشق غذاهای رنگارنگ دارم. همین الان با سایتتون آشنا شدم و هنوز با سایتتون کار نکردم ولی با توجه به کامنتای دوستان فکر میکنم که از شرمندگی همسرم درومدم. ممنون از سایت خوبتون. مستدام باشید