خورشت میگو ساده
موارد اولیه
- میگو= 1 کیلوگرم
- سیب زمینی =1کیلوگرم
- گوجه فرنگی=250گرم(رب گوجه 3قاشق غذاخوری)
- نمک= به مقدار لازم
- فلفل و زرد چوبه= به اندازه لازم
- ادویه= به اندازه لازم
- روغن= به اندازه لازم
- پیاز= 150گرم
- آب لیمو= 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- میگوها را پوست کنده روده پشتی آن را خارج می کنیم. پس از شستن صبر می کنیم تا آب آن گرفته شود .
- پیاز را خرد و آن را تا حد طلایی رنگ سرخ می کنیم.ابتدا زردچوبه و سپس میگو ها را به آن اضافه و حدود 2 دقیقه آن را تفت می دهیم. بعد بقیه مواد را به آن می افزاییم و می گذاریم 10 دقیقه بجوشد سپس سیب زمینی سرخ شده را روی آن می ریزیم
منبع:groohashpazi.blogfa.com
غذای خیلی خوشمزهایه من یه دفعه درست کردم همسرم خیلی پسندید مرس از لطفتون که واسه ما زحمت میکشید چیزای جدید یاد بکگیریم
ما داریم الان میپزیم.واقعاسایت توپی دارین….
مرسیییییییییییییییی!!!!!!!!!!
این غذا واقعا مزه خوبی داره.یه خانم بندری یه بار به من گفت توی این خورشت عدس پخته بریز خیلی خوب میشه ولی من هنوز امتحان نکردم.فکر کنم خوب بشه.
عدس رنگ خورشترا به سیاه تبدیل میکند بهتر است در این خورشت از رب انار و عدس و لوبیا استفاده نشود :)
خوشمزه است ولی زمان پختش بیشتر از اینه که شما نوشتی
بعد 10 دقیقه میگو هنوز مزه خامی میده که من و همسری نمیپسندیم
ممنون خوب بود
منم درست کردم
خیلی خوب بود
ولی من میگو رو از شب قبل گذاشته بودم تو پیاز و بهش ادویه مخصوص ماهی زده بودم
خوش طعم شد
ببخشید آب هم میخواد بریزیم
سلام من به جای رب از زعفرون استفاده میکنم به نظرم خوشمزه تر میشه