خورشت مرغ چینی
موارد اولیه
- مرغ بدون استخوان 60 گرم
- فلفل دلمهاي رنگي روي هم 250 گرم
- كمپوت آناناس يك عدد يا 250 گرم
- سير تازه سه حبه
- سس سويا چهار قاشق سوپخوري
- آرد ذرت يك قاشق سوپخوري سرخالي
- كره 100 گرم
- نمك، فلفل و زنجبيل به ميزان لازم
- پيازچه خردشده 80 گرم
دستور پخت
- كره را با شعله ملايم بگذاريد آب شود. سير خرد شده را داخل آن مقداري سرخ كنيد.
- گوشت مرغ را خرد كرده و با كره و سير مقداري سرخ كنيد تا گوشت نرم شود.
- بعد فلفل خردشده و آناناس را داخل گوشت بريزيد. در ظرف را گذاشته تا مواد گوشت و فلفل نرم و پخته شود.
- پيازچه را داخل مواد ريخته و آرد ذرت و سس سويا را با هم مخلوط كنيد.
- نمك، زنجبيل و فلفل زده وقتي همه مواد با هم خوب مخلوط شد، روي شعله ملايم قرار دهيد تا آماده شود.
11 نظر برای خورشت مرغ چینی
خوشمزه بود
خیلی خارجیهولی با ذائقه ی ما جوره
خیلی خارجیه ولی با ذائقه ی ما جوره
سلام. ممنون. در آیندهای نزدیک دسته بندی غذاها با توجه به موقعیت جغرافیایی (کشوری و استانی) در سایت قرار خواهد گرقت.
با سلام ایده این کاربسیارجالب بوده ازشما متشکرم اگرتعدادغذاهاتونوبیشترکنیدبهترمیشه چون نوع غذاها کمه وزیادتنوع نداره امیدوارم درکارتون موفق باشید
کمپوت آناناس شیرینش نمی کنه؟
چرا خب. شیرین میشه کمی ولی بستگی به ذائقه ی شما داره.
khili khob bod
درست کردم شیرین شد ما بندریها بیشتر تندی دوست داریم نمیشه تندش کرد
سلام من واقاعا نیاز به کمک دارم برا آشپزی من ایران زندگی نمیکنم خیلی از موادی که میگید اینجا نیست بیشتر مرغ هست میشه مقداری خورشت که با مرغ درست میشه بذارید مرسی
سایتتون واقعا عالیه غذاها خوشمزس واقعاخسته نباشین خیلی جیکرین