خورشت لوبیا سبز

موارد اولیه

  • لوبيا سبز خرد شده 500 گرم
  • گوشت گوسفند 200 گرم
  • سيب زميني 2 عدد كوچك
  • پياز 1 عدد متوسط
  • زرد چوبه، فلفل، و نمك به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگي دو قاشق غذا خوري پر
  • ليمو عماني يك يا دوعدد

دستور پخت

  1. ابتدا پياز ها را در روغن سرخ كرده و تا زماني كه كمي طلايي شده گوشت را به آن اضافه مي كنيم و با پياز سرخ مي كنيم.
  2. فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم. (وقتي غذا پخت نمك را اضافه ميكنيم.)
  3. وقتي گوشت سرخ شد، به آن آب اضافه مي كنيم و ميگذاريم گوشت بپزد. ليمو عماني را اينجا اضافه ميكنيم. حدودا نيم ساعت بعد (وقتي گوشت نيم پز شد) لوبيا سبز را به آن اضافه ميكنيم.
  4. نيم ساعت بعد سيب زميني را به اندازه دلخواه خرد كرده و اضافه ميكنيم.
  5. سپس رب را جدا گانه در روغن سرخ كرده (به مدت 5 دقيقه) و به غذا اضافه ميكنيم. و ميگذاريم غذا كاملا جا بيافتد و روغن بياندازد.

نکته: برای خوش طعم شدن غذا، هنگام سرخ کردن رب می توانید به آن یک قاشق آب لیمو و کمی آویشن و دارچین به آن اضافه کنید. این کار سس شما را بسیار خوشمزه می کند.

با تشکر از خانم شهریوری که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

30 نظر برای خورشت لوبیا سبز

  1. سلام من توی این غذا لوبیا چیتی و هویج هم میریزم .البته مقدار لوبیا چیتی باید کمتر از لوبیاسبز باشد.درضمن سیب زمینی ها راهم خلالی و سرخ شده میریزم توی غذا.با آویشن و ابلیمو موافقم ولی با دارچین نه .خیلی خوب میشه .شماهم امتحان کنین.

    پاسخ
  2. ما هویج هم اضافه میکنیم ولی دیگه لیمو عمانی نمی ریزیم به جاش آبلیمو و آبغوره استفاده می کنیم

    پاسخ
  3. گوشت یک ساعته میپزه؟ اگه واقعا اینجوریه لطفا بگید چی باعث میشه اینقدر زود بپزه. ضمنا ما این غذا رو به عنوان خوراک استفاده میکنیم. با برنج خوب میشه؟

    پاسخ
    1. دیگ زودپز…

      پاسخ
  4. در جواب سخر خانم باید بگم: خب وقتی گوشت رو تو زودپز بپزی 1ساعته پخته میشه!
    آره ما اکثرا با برنح میخوریم و کم پیش میاد با نون بخوریم

    پاسخ
  5. خوب بود

    پاسخ
  6. این خوراک با مرغ هم خوب می شه سیب زمینی ها رو چهارگوش سرخ کنیم عالی میشه

    پاسخ
  7. دمتون گرم .

    پاسخ
  8. عالی بود ممنون

    پاسخ
  9. ببخشید لوبیا ها رو خام تو خورشت استفاده میکنیدیاقبلا ى تفت کوچولو میدید?

    پاسخ
    1. ی تفت کوچولو میدیم

      پاسخ
  10. مرسی از طرزتهیه غذاکه دراختیارمون گذاشتی

    پاسخ
  11. این غذا با برنج خورده میشه

    پاسخ
  12. هنوز درست نکردم امشب بخورم نظر بدم بازم ممنونم از دستور غذایتون

    پاسخ
  13. اگه بجای ابعوره از خود غره استفاده کنیم بهتره

    پاسخ
  14. اگه از هویج استفاده کنیم وزعفرون به خورشت بزنیم دیگه عالی میشه

    پاسخ
  15. ما هویج میریزیم با آبلیمو

    پاسخ
  16. غذای خوشمزه ایه…من ک خیـــــلی دوست دارم…
    ما هم هویج میزیزیم و سیب زمینی و هویج رو مربعی خرد می کنیم و میریزییم و بسیار قشنگ و خوشمزه میشه

    پاسخ
  17. من این غذا رو درست میکنم سیب زمینی رو مربعی خرد میکنم و میذارم با بقیه مواد بپزه هویج و آلوی ترش و پوره گوجه هم بهش اضافه میکنم خوشمزه میشه این غذا رو با برنج میخوریم ته دیگ برنج و کاهو میذارم عالی میشه

    پاسخ
  18. واقعاحالم به هم خوردازشکلش خورش لوبیاسبزخیلی خوشمزه اس ولی نه باروشی که شماهادرست میکنین.بااونیکه من درست میکنم خیلی تفاوت داره وطعمش بی نظیره

    پاسخ
  19. سلام دوستان
    من هم از هویج استفاده کردم و سیب زمینی سرخ کرده
    ضمنا از غوره به جای آبلیمو یا آبغوره استفاده کردم که طعم بهتری گرفت
    نووووووش جون

    پاسخ
  20. ما تو این خورش زرشک میریزم عالی میشه و خیلی خوشگل,ی نکته دیگه هم هرچی لوبیا رو ریزتر خرد کنی خوشمزه میشه و خوشگل تر به نظر میاد, ما سیب زمینی و هویج و لیمو عمانی داخل این خورش نمیریزیم.

    پاسخ
  21. واقعا عالیه

    پاسخ
  22. خیلی خوب بود عالی

    پاسخ
  23. عالیه

    پاسخ
  24. من خورش لوبیاسبزرو هوبج وگوجه نمیریزم مثل خورش قیمه سیب زمینیهارو خلال میکنم وبعدسرخشون میکنم خیلی خوشمزه میشه درضمن داخل خورش کمی برای عطروطعمش دارچین میریزم

    پاسخ
  25. من پختم فقط خودم تونستم بخورم! اونم دو قاشق! افتضاح پخته بودم.البته از روی دستور پخت یک سایت دیگری جلو رفتم. خیییییییییییییلی بد بود .تصمیم گرفتم نه ازدواج کنم نه اشپزی

    پاسخ
  26. درود
    تصویری که از خورشت لوبیا سبز گذاشتید بیشتر شبیه راگو شده!
    کم آب تر باید باشه و با رب گوجه ی کمتر تا رنگش سبز بزنه نه قرمز
    هویج را به مقدار کم و بیشتر به عنوان تزئین برای در امدن از یکنواختی میریزند
    سیب زمینی نگینی هم خورشت را شبیه راگو میکنه که به صورت خوراک استفاده میکنند، بهتر خلال سرخ کرده (مثل قیمه) روی اون سرو بشه

    پاسخ
    1. اره واقعا

      پاسخ
  27. در ادامه این نکته را بگم که اضافه کردن هویج در غذا خیلی حساس است.
    اگر زیاد تفت داده شود مچاله میشود (شکلش را از دست میده) و رنگش قهوه ای میشود
    اگر هم تفت داده نشود، لیز می شود و طعم هویج داخل سوپ را می دهد.
    اگر زیاد استفاده بشود غذا شیرین می شود و کم نمک به نظر می رسد و وقتی نمک اضافه کنید غذا شور و شیرین خواهد شد که طعم خوبی نیست ولی برای دل درد بچه ها خوب است :-)
    پس در افزودن هویج به هر غذایی خیلی دقت کنید که به اندازه بریزید و به اندازه تفت بدهید

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.