خورشت بادمجان
موارد اولیه
- بادمجان 400 گرم
- گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم
- ترهفرنگي 300 گرم
- سيبزميني 450 گرم
- ادويه خورشي گلچين يك و نيم قاشق چايخوري
- روغن و آب به ميزان لازم
- جعفري خردشده دو قاشق غذاخوري
دستور پخت
- گوشت را خرد كرده و در كمي روغن سرخ كنيد
- ترهفرنگي را نيز خرد كرده و به گوشت اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سپس با مقداري آب اجازه دهيد تا گوشت كاملا بپزد
- بادمجانها را روي اجاق يا در فر با دماي 200 درجه سانتيگراد كباب كرده و بعد از خنك شدن پوست آن را در آورده و خرد كنيد.
- پس از پخت گوشت، آنها را از خورشت در آورده و بادمجانها، سيبزميني خردشده و ادويه خورشي گلچين را به خورش اضافه كرده و روي حرارت قرار دهيد تا سيبزميني پخته و نرم شود.
- بعد از پخت آنها را در مخلوطكن ريخته و هم بزنيد تا يكدست شود و بعد همه مواد را همراه با گوشت مجددا روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود و در مرحله آخر جعفري را ريخته پس از يكي، دو جوش از روي حرارت برداريد.
- نکته: ادويه خورشي گلچين تركيبي از گندم، پياز، زردچوبه، نمك، تخم گشنيز و سياه دانه است.
23 نظر برای خورشت بادمجان
in che ghazaeehhhh onlyyyyyyyyy sabzi polo ba mahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
بادمجون که پرطرفداره !
البته سبزی پلو با ماهی رو هم پایم !
هر غذایی هم که بذارین،بازم هیچ چی قورمه سبزی نمیشه
قرمه سبزی یه چیز دیگس ! موافقم…
ممنون ازدستور پختتون
با سلام ممنون از زحمتی که کشیدین حتما غذای مقوی و سالمیه اما رنگش اشتهااور نیست
با سلام چرا غذاهای پیشنهادی بامواد انتخابی ما مطابقت نداره؟
سلام. با تکمیل و افزایش دستورهای غذایی این مشکل حل خواهد شد.
در حال انجام این کار هستیم.
با تشکر از پیغام شما.
واقعا قرمه سبزی یه چیزه دیگه است .
سلام
شکی نیست که قرمه سبزی پرچمش بالاست. تجریه کردن بقیه غذاها هم خوبه. وقت هم چیز با ارزشیه
به نظر طعم خوبی داشته باشه ولی شکل و رنگ جالبی نداره
سلام بله.
ولی شکل و رنگش رو شما میتونید با تزیین کردن درست کنید. هنر آشپز هم جزیی از آشپزی است.
خیلی خوبه ممنون
اتفاقا رنگش خیلی خوشکله باید درست کنم
این دیگه چه جور خورشت بادمجونیه؟؟!!
مشکلش چیه؟
چی جوری باشه خوبه؟
khoresh bdemjoone in? agha ma ta hala nadide boodim injoori hala male kodoom hahr hast?
میپزم امشب بعد میام میگم
غذای خوشمزه ای بود ما ساختیم همه راضی بودن وخوشون اومد دستتون درد نکنه
نوش جان.
ممنون از زحمات تون بود
این غذا رو با نون می خورن یا باید با برنج خورد؟
من درست کردم طعمش عالی بود ولی اصلا ظاهر جذابی نداره!