خورشت آلو اسفناج

موارد اولیه

  • گوشت گوسفند نیم کیلو
  • اسفناج یک کیلو
  • آلو برقانی ۱۵۰ گرم
  • پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
  • آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت

  1. گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم
  2. سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم
  3. اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم
  4. بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.

نکات تغذیه ای :
۱ )  اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد.
۲ )  اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا– کاروتن ، EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.
۳ )  مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.
۴ )  اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.
۵ )  نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.

30 نظر برای خورشت آلو اسفناج

  1. عالیست

    پاسخ
  2. با سلام و تبریک سال نو. من خیلی وقته به سایت شما سر می زنم ولی تا حالا نظر نگذاشته بودم. ضمنا ظاهر سایت خیلی تغییر کرده و امکاناتش ظاهرا خیلی بیشتر و بهتر شده. من با تایپ کلمه اسفناج اینجا رسیدم. آیا غذاهای بیشتری ( همینطور بقیه صفحاتون ) گذاشته خواهد شد؟ قبلا تنوع غذایی بسیار بالایی در این سایت بود !

    پاسخ
    1. سلام. بله ما در حال تغییر و همچنین اضافه کردن غذاهای بیشتری هستیم. به ما سر بزنید و از امکانات سایت ما استفاده کنید. ما به شما پیشنهاد میدیم با توجه به مواد غذایی موجود در منزل آشپزی کنید.
      موفق باشید.

      پاسخ
  3. من فردا این غذا رو میپزم.مرسی

    پاسخ
    1. عالیه. غذاتون رو زیبا تزئین کنید تا بیشتر بهتون بچسبه.
      میزان آبلیمو کاملا دلخواه هست. اگه دوست دارید می تونید ترش ترش کنید
      به چی بپزم سر بزنید…
      موفق باشید

      پاسخ
  4. همه چیر خوب بود تصاویری از تزیین آ بگوشت باشه خیلی خوب میشه

    پاسخ
  5. با سلام و تشکر از شما. بسیار عالیه. من بار اوله وارد این سایت شدم. فکر میکنم بین اینهمه غذاهای خوبی که ارائه دادید دیگه مشکلی بابت اینکه (چی بپزم) نداشته باشم. و همیشه استفاده خواهم کرد.

    پاسخ
  6. با سلام
    واسه ناهار بلا تکلیف مونده بودم که چی بپزم اومدم و رسیدم به سایت شما… حقیقتا سایت عالیه … مخصوصا واسه ما کدبانوها …
    یه درخواستی دارم اگر امکان داره زمان تقریبی پخت هر غذا رو هم بفرمایید و اینکه بعضی از غذاها رو نوشته برای چند نفر ولی بعضی به این موضوع اشاره ای نکردن…
    منتظر م تا وقت شام بشه و بیام واسه ی یه غذای دیگه …
    ممنون

    پاسخ
    1. سلام. ما هم خوشحالیم که شما از سایت و ایده راضی هستید.
      برای اکثر دستور غذاها تعداد افراد را نوشتیم. سعیم میکنیم زمان تقریبی را نیز ذکر کنیم. منتظر پیشنهاد های شما نیز هستیم. با تشکر

      پاسخ
  7. سلام عالیه و فقط یه سوال برام پیش اومده . اسفناج بعد از پخت کامل گوشت اضافه می شهیعنی در مرحله آخر ؟ یا باید با هم پخته بشن و جا بیوفتن ؟

    پاسخ
    1. با هم پخته میشن تا جا بیفته

      پاسخ
  8. سلام تشکر از سایت شما. خیلی عالیه . طرز تهیه این خورش را نمیدونستم الان اتفاقی دیدم انشااله برای فردا درست میکنم فقط یک سوال دارم می توانیم از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم؟ ممنون موفق باشید

    پاسخ
    1. سلام. متشکرم از شما. طبیعتا گوشن خورشتی طعم و مزه خودش رو داره و بهتره از گوشت خوذشتی استفاده کنید. اگر هم نشد و از گوشت چرخ کرده استفاده کردید، میتونید نتیجه رو به ما گزارش بدید.

      پاسخ
  9. به نام خدا
    با سلام. امروز این غذا رو برای اولین بار پختم، اون هم با گوشت چرخ کرده. خیلی هم خوشمزه شد. دست شما درد نکنه.

    پاسخ
  10. من دستور این غذا رو از سایت دیگه ای گرفته بودم که توش نوشته از همون اول بعد یه تفت کوچیک پیاز وگوشت، اسفناج رو بریزین و بعد آب جوش تا جا بیفته.تازه رب انارم توش داشت.حالا من امروز بار گذاشتم رو گازه.نمیدونم چطوری در بیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  11. من غذام خیلی خوب از آب دراومد.پیشنهاد میکنم شمام رب انارو به دستور پختتون اضافه کنید

    پاسخ
  12. با تشکر از شما، خیلی عالیه فقط کاش کنار دستورها بنویسید که غذا برای چند نفر است.

    پاسخ
  13. کمی گردو خرد شده تفت داده بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  14. میشه این خورشت با برگ چغندر درست بشه

    پاسخ
    1. بله

      پاسخ
  15. Man asheghe in ghaza hastam..

    پاسخ
  16. این غذا بسیار لذیذ و مقوی است بخصوص برای کودکان و خانمهایی که مشکل کمبود آهن دارند مفید است

    پاسخ
  17. عالی بود

    پاسخ
  18. جلوه غذاتون واقعا جذابه

    پاسخ
  19. خدا وند کربم از توممنونم که به ما بنده های الهی ات که به ما نلمک های الهی که از تو ام کهsorat mab to ra

    پاسخ
  20. پس لوبیا و چاشنیش چی شد؟؟؟ زیاد خوشم نیومد

    پاسخ
    1. لوبیا؟؟؟!!!!! تو خورش اسفناج؟؟؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده و نخورده :d

      پاسخ
  21. من تا حالا نپختم فردا میخوام بپزم

    پاسخ
  22. من تا حالا نپختم همیشه مادر جان زحمت کشیدند و ما فقط نوش جان فرموده ایم! پس فردا برنامه غذا در دیار غربت خورشت آلو اسفناج! نتیجه رو میام گزارش میدم! ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  23. سلام میخواستم بپرسم چرا تو بعضی دستورها تره هن هست ایا بهتر میکنه یا اصل خورشت همینه؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.