خوراک گوجه و بامیه
موارد اولیه
- بامیه: 300 گرم
- گوجه: 3 عدد متوسط
- روغن، نمک، فلفل
دستور پخت
- گوجه ها را همراه بامیه تکه تکه میکنیم و با شعله ملایم روی تابع میگذاریم
- اب گوجه ها که در آمد و کمی تبخیر شد با یک قاشق گوجه ها رو له میکنیم
- روغن ونمک و ادویه میزنیم درب آن را میگذاریم تا اب گوجها برود و شبیه املت اماده خوردن شود.
با تشکر از آقای فاروق محمودی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
تصویر ارسالی از خانم سعیدی:
ما خوزستانی ها بامیه رو فقط تفت می دهیم با سیر و پیاز فراوان این غذای اصلی اش هست و اگز کسی خواست تندش می کنه.!
اما برای خوردن عموم من همیشه غیر گوجه فلفل دلمه ، قارچ
رب گوجه فرنگی و گوجه اضافه می کنم که ان را هم له نمی کنم که املتی نشه و در ضمن غذای عالی هست.
بله منم خوزستانی هستم
همینطوره
سلام غذای لذیذیه
ممنونم
بابت ارسال تصویر غذا از شما ممنونیم… :)
غذای خوشمزه ای بود. منم قارچ اضاف کردم. ممنون
سلام بامیه رووقتی خوردکنیم که خیلی لیزیش بیرون میاد طعم غدا روخراب نمیکنه؟
سلام فکر نکنم
سلام بامیه همیشه غذای مورد علاقع من بوده وازهر ترکیبی که خوشمزه ترش کنه استقبال میکنم
اگه عصاره مرغ ودر آخرپخت مقداری گشنیز خورد شده به آن اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه
سلام. ما سنندجی ها این غذا رو با پیاز داغ درست میکنیم.خیلی لذیذه
سلام ،من درست کردم طعم جالبی بود .ارزش یه بار امتحانکردن داشت .ممنون
این یه غذای کرمونشاهییه خیلی خیلی خوشمزس باید بامیه رو با پیاز سرخ کنیم بعد گوجه رو اضاف میکنیم محشره
خیلی خوشمزه اس
خوراک بامیه واقعا خوشمزه اس.من خیلی خیلی دوست دارم
سلام
آیا بامیه راباکشک هم میشه درست کرد؟
خیلی خوشمزه س
به به ! این یه غذای خوشمزه ایلامیه ما ایلامیا بهش میگم تماتو بامیه:) البته ما بامیه را خرد نمی کنیم ،بامیه رو هم با سیر سرخ میکنیم .من تندش رو خیلی دوس دارم:)
سلام ببخشید میشه این خوراک با برنج هم میل کرد
ممنونم از طرز تهیه غذای بسیار خوشمزتون امشب شام حتما درست میکنم
سلام خیلی عالی
مرسی از غذای خوب و نظرات عالی
عالی بود سپاس
سلام چطور متوجه بشیم که سرخ شده بامیه ؟