خوراک قارچ صدفی
موارد اولیه
- قارچ ریز شده 250 گرم
- یک عدد لیمو
- روغن زیتون یک فنجان
- خردل پودر شده یک قاشق سوپخوری
- جعفری خرد شده نصف فنجان
دستور پخت
- قارچ و روغن زیتون و آبلیمو را در ظرفی در دار ریخته به مدت 10 دقیقه حرارت دهید
- پس از چند دقیقه در ظرف را برداشته تا خنک شود به مواد خردل اضافه کنید و روی آنرا با روغن زیتون و جعفری خرد شده تزئین کنید
- سپس میل نمایید.
نظری ندارم.
Be nazaram khayli khoshmazast man khayli gharch dust daram…
Mamnoon az saite khubetoon
سلام خسته نباشید,خیلی سایتتون جالبه. لطفا غذاهای بدون گوشت خوشمزه باب میل بچه ها بذارید
ایده ی جالبیه برای یه سایت امابه نظرم باید بیشتر رو سایتتون کار کنید…داده هاتون کمه مثلا برای خوراک به نظرتون یه نوع غذا خیلی کم نیست؟!
در ضمن وقتی من گردو ندارم به من نباید غذای با گردو پیشنهاد بده…
مطمئنم با رفع اشکال سایتتون یه سایت پربازدید و خوب می شه…
موفق باشین
سلام حرفتون کاملا صحیحه. با افزایش دستورغذاها این مشکل رفع میشه.متشکرم
لطفا فیلم تهیه کنید و بیشتر توضیح دهید!
سایتتون دیر لود میشه ولی کلأ دستتون درد نکنه
با تشکر فراوان از دست اندر کاران
ما هم از شما تشکر می کنیم که به دنبال جواب چی بپزم، وارد سایت شدید. امیدواریم هر روز بهتر و دقیقتر به چی بپزم شما پاسخ بدیم
موفق باشید
خوبه اما کاش طرز تهیه ماهی دودی هم میزدید با تشکر از سایت بسیار خوبتان
وای راست میگه ماهی دودی هم خیلی خوبه اگه بزارین ممنون میشم
این سایت واقعا عالیه! دست شما درد نکنه. کار جالب و مبتکرانه ای کردید. موفق باشید
عکسی که برای خوراک قارچ صدفی گذاشتید قارچ دکمه ای را نشان می دهد!!
یه غذای گیاهی تمام عیار. ممنون.
تمام عیار؟ قارچ سرخ شده با لیمو و جعفری، همین، بنظر شما تمام عیاره؟ منکه از خوندن دستورپختش خیلی تعجب کردم!
سلام این عکس قارچ صدفی نیست .
سلام سایت خوبی دارین من شوهر قارچ تولید میکنه البته یک مدت کمیه میخوام روش تهیه ی ترشی و مربای قارچ رو بدونم اماهرچی سرچ میکنم بجواب نمیرسم
مربای قارچ: قارچ ها را به مدت 10 دقیقه می جوشانیم و آب آن را دور ریخته و در یک آبکش پهن می کنیم تا آب اضافی را از دست بدهد. سپس به ازای هر یک کیلو قارچ، یک و نیم کیلو شکر اضافه کرده و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا قارچ ها آب پس بدهند سپس روی شعله کم، شربت آن را قوام می آوریم و چند دقیقه قبل از برداشتن مربا به آن دو قاشق مرباخوری آبلیمو می افزاییم.
ترشی قارچ صدفی: ابتدا قارچ ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوشانده و بعد آب آن را دور می ریزیم و قارچ ها را داخل یک آبکش پهن می کنیم تا آب اضافی را از دست بدهد، سپس به ازای هر یک کیلو قارچ، یک لیتر سرکه، 50 گرم شکر، 100گرم نمک، چندعدد فلفل سیاه نکوبیده و چندعدد برگ بو را با هم مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم.
سلام شما بالای صفحه خوراک با قارچ صدفی را نوشتید ولی عکی خوراک با قارچ دکمه ای هست حال دستور را با کدام مدل از انواع قارچ تهیه کنیم!
خیلی خوش مزه است
تمام عیار؟ قارچ سرخ شده با لیمو و جعفری، همین، بنظر شما تمام عیاره؟ منکه از خوندن دستورپختش خیلی تعجب کردم!