خوراک قارچ صدفی

موارد اولیه

  • قارچ ریز شده 250 گرم
  • یک عدد لیمو
  • روغن زیتون یک فنجان
  • خردل پودر شده یک قاشق سوپخوری
  • جعفری خرد شده نصف فنجان

دستور پخت

  1. قارچ و روغن زیتون و آبلیمو را در ظرفی در دار ریخته به مدت 10 دقیقه حرارت دهید
  2. پس از چند دقیقه در ظرف را برداشته تا خنک شود به مواد خردل اضافه کنید و روی آنرا با روغن زیتون و جعفری خرد شده تزئین کنید
  3. سپس میل نمایید.

21 نظر برای خوراک قارچ صدفی

  1. نظری ندارم.

    پاسخ
  2. Be nazaram khayli khoshmazast man khayli gharch dust daram…
    Mamnoon az saite khubetoon

    پاسخ
  3. سلام خسته نباشید,خیلی سایتتون جالبه. لطفا غذاهای بدون گوشت خوشمزه باب میل بچه ها بذارید

    پاسخ
  4. ایده ی جالبیه برای یه سایت امابه نظرم باید بیشتر رو سایتتون کار کنید…داده هاتون کمه مثلا برای خوراک به نظرتون یه نوع غذا خیلی کم نیست؟!
    در ضمن وقتی من گردو ندارم به من نباید غذای با گردو پیشنهاد بده…
    مطمئنم با رفع اشکال سایتتون یه سایت پربازدید و خوب می شه…
    موفق باشین

    پاسخ
    1. سلام حرفتون کاملا صحیحه. با افزایش دستورغذاها این مشکل رفع میشه.متشکرم

      پاسخ
  5. لطفا فیلم تهیه کنید و بیشتر توضیح دهید!

    پاسخ
  6. سایتتون دیر لود میشه ولی کلأ دستتون درد نکنه

    پاسخ
  7. با تشکر فراوان از دست اندر کاران

    پاسخ
    1. ما هم از شما تشکر می کنیم که به دنبال جواب چی بپزم، وارد سایت شدید. امیدواریم هر روز بهتر و دقیقتر به چی بپزم شما پاسخ بدیم
      موفق باشید

      پاسخ
  8. خوبه اما کاش طرز تهیه ماهی دودی هم میزدید با تشکر از سایت بسیار خوبتان

    پاسخ
  9. وای راست میگه ماهی دودی هم خیلی خوبه اگه بزارین ممنون میشم

    پاسخ
  10. این سایت واقعا عالیه! دست شما درد نکنه. کار جالب و مبتکرانه ای کردید. موفق باشید

    پاسخ
  11. عکسی که برای خوراک قارچ صدفی گذاشتید قارچ دکمه ای را نشان می دهد!!

    پاسخ
  12. یه غذای گیاهی تمام عیار. ممنون.

    پاسخ
    1. تمام عیار؟ قارچ سرخ شده با لیمو و جعفری، همین، بنظر شما تمام عیاره؟ منکه از خوندن دستورپختش خیلی تعجب کردم!

      پاسخ
  13. سلام این عکس قارچ صدفی نیست .

    پاسخ
  14. سلام سایت خوبی دارین من شوهر قارچ تولید میکنه البته یک مدت کمیه میخوام روش تهیه ی ترشی و مربای قارچ رو بدونم اماهرچی سرچ میکنم بجواب نمیرسم

    پاسخ
    1. مربای قارچ: قارچ ها را به مدت 10 دقیقه می جوشانیم و آب آن را دور ریخته و در یک آبکش پهن می کنیم تا آب اضافی را از دست بدهد. سپس به ازای هر یک کیلو قارچ، یک و نیم کیلو شکر اضافه کرده و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا قارچ ها آب پس بدهند سپس روی شعله کم، شربت آن را قوام می آوریم و چند دقیقه قبل از برداشتن مربا به آن دو قاشق مرباخوری آبلیمو می افزاییم.
      ترشی قارچ صدفی: ابتدا قارچ ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوشانده و بعد آب آن را دور می ریزیم و قارچ ها را داخل یک آبکش پهن می کنیم تا آب اضافی را از دست بدهد، سپس به ازای هر یک کیلو قارچ، یک لیتر سرکه، 50 گرم شکر، 100گرم نمک، چندعدد فلفل سیاه نکوبیده و چندعدد برگ بو را با هم مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم.

      پاسخ
  15. سلام شما بالای صفحه خوراک با قارچ صدفی را نوشتید ولی عکی خوراک با قارچ دکمه ای هست حال دستور را با کدام مدل از انواع قارچ تهیه کنیم!

    پاسخ
  16. خیلی خوش مزه است

    پاسخ
  17. تمام عیار؟ قارچ سرخ شده با لیمو و جعفری، همین، بنظر شما تمام عیاره؟ منکه از خوندن دستورپختش خیلی تعجب کردم!

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.