خوراک دال عدس
موارد اولیه
- دال عدس 1 پیمانه
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری یا یک پیمانه پوره گوجه فرنگی
- پیاز متوسط یک عدد
- سیر 3 حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- آب لیمو یا گرد لیمو عمانی به میزان لازم
دستور پخت
- دال را با 2 لیوان آب بذارین بپزه. موقع پختن کف میکنه با قاشق کف ها را جمع کنید و دور بریزید. خیلی هم سریع می پزه .
- در این حین پیاز را خلال کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی بشه، سیر را هم له کرده و به پیاز اضافه و تفت بدین .
- نمک ، فلفل، زردچوبه و رب را اضافه کنید و تفت بدین ( یا پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید ) .
- دال پخته شده را به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین با هم پخته بشن و مزه هاشون قاطی شه.
- اگه از رب استفاده کردین یک لیوان آب بریزین داخل موادتون ( دال آب را موقع پخت به خودش میکشه )
- اگه هم پوره گوجه استفاده کردین یا آب نریزین یا خیلی کم آب اضافه کنید .
- وقتی خوراک شما پخت و آبش کشیده شد بهش آب لیمو یا گرد لیمو عمانی اضافه کنید و با نون و سبزی خوردن میل کنید .
نکته:این خوراک را تند بکنید خیلییی خوشمزه تر میشه .
منبع:www.eligooloo.com
ممنون از غذا های خوشمزه ای که تو سایت میذارید ما این خوراک را بعنوان خورشت درست میکنیم با این تفاوت که دال عدس رو قبل از پختن کمی با روغن تفت می دهیم تا زود وا نرود و در آخر سیب زمینی خلالی سرخ شده روی آن میریزیم چیزی تقریبا شبیه به قیمه بدون گوشت میشود
سلااااااااااااااااااااااااام ممنونم از سایت خوشمزه ها
سلام ممنون از سایت خوبتون من این غذا رو با کوفته قلقلی درست میکنم خیلی خوب میشه که هم میشه با برنج خورد هم با نون .راستی با کمک شما تو قسمت چی ببزم برای شام امشب هم تصمیم گرفتم بازم ممنون
من درست کردم خوشمزه میشه دخترم که خیلی بد غذاست خورد البته نه با اشتها
منم این غذارو درست کردم خیلی خوب بود ولی من توش رشته سوپی هم میریزم خیلی خوشمزه میشه
منم این غذا رو دوست دارم, البته رب گوجه یا خود گوجه رو نمیریزم توش,,,,, خوشمزه تر میشه
البته گل پر هم طعمش رو فوق العاده میکنه
سلام..الان میخوام درست کنم این غذا رو///
ممنون از سایت مفیدتون
سلام
چرا دیگه وقتی مواد رو انتخاب می کنیم، غذا بهمون پیشنهاد نمیده؟
چی کار کنیم؟
بعنوان افطاری میخوام درست کنم..البته من اول پیازو تفت میدم بعدش رب و اخر کمی دال نپخته رو تفت میدم ودر اخر اب میریزم تا بپزه اینطوری بافت دال له نمیشه ..وسطای پختش هم سیب زمینی نگینی شده اضافه میکنم