حلیم ماش و قمری (اصفهانی)
موارد اولیه
- قمری : 3 تا4 عدد قمری متوسط
- گوشت : ربع کیلو
- ماش : 2 لیوان ماش خرده
- برنج لنجانی : 1 لیوان
- سبزی قمری : ( جعفری ، تره ، شوید ، تلخون ، مرزه و شنبلیله )
- ادویه : نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و ادویه کاری
دستور پخت
- سبزی را خرد کرده و کمی سرخ کنید بعد گوشت و قمری را هم با پیاز سرخ کرده ادویه ذکر شده را به دلخواه به مواد اضافه کنید
- بعد که گوشت و قمری را که سرخ کردید و ادویه زدید سبزی را اضافه کنید کمی آب هم اضافه کرده بگذارید پخته شود
- برنج و ماش را هریک جداگانه بگذارید تا پخته شود آنقدر باید پخته شود که حالت وارفتگی پیدا کند
- بعد وقتی گوشت و قمری خوب پخته شد برداشته و بکوبید و بعد که خوب کوبیده شد برنج و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید جابیفتدد
- پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود به موادتان اضافه کنید
- کمی از آن را برای تزیین غذایتان نگه داریدغذایتان را با ترشی سرو کنید
14 نظر برای حلیم ماش و قمری (اصفهانی)
من این غذا روزیاددرست میکنم ولی شنبلیله استفاده نمی کنم چون بوی قورمه سبزی می گیره وفقط زردچوبه میریزم یه بار هم اینجوری امتحان کنید.
سلام. پیشنهاد خوبیه.
از نظر خوب شما تشکر میکنم. به ما دوباره سر بزنید.
سلام سایت خوبی دارید با تشکر
یه سوال قمری چیه؟
سلام
یه نوع کلم میباشد
سلام نسبت سبزیجات چقدر باید باشه؟ و کلاً مقدارش مشخص نشده، لطفاً راهنمایی فرمایید.
سلام
سبزی این غذا نباید خورد بشه
ماش هم باید تفت داد بشه
لازم نیست جدا پخته بشند
گوشت باید گوشت گردن یا دنده باشه
حواستون باشه کلم قمری یا همون قنویت باید حسابی تفت داده بشه
در نهایت کاری و دارچینم لازم نداره
خب . پس بی زحمت از طریق فرم ارسال غذا دستور پختی که میفرمایید را بفرستید.
ارسال شد
بله درسته شنبلیله نمی خواد اما تره جعفری ترخوت وکمی مرزه یدونه گوشت هم میشه پخت خوشمزه تره بجاش روغن یا کره استفاده کنید
به نظر من شوید نمیخواد ولی بقیه مراحل عالی بود
ماش و قمری که شوید نداره، لطفا از توی دستور بالا شوید رو حذف کنید.
ماش و قمری که شوید نمیخواد لطفا از دستور بالا شوید رو حذف کنید که غذای به این خوشمزگی بدطعم نشه
ممنونم از راهنمایتون
خیلی خوشمزه ست البته ما سبزی را با برنج وماش همزمان اضافه می کنیم و اول پیاز و قمری و گوشت را تفت داده و کامل می پزیم برای روی آن هم دارچین می پاشیم و روغن داغ روی دارچین میریزیم