ته چین گوشت و سبزیجات

موارد اولیه

  • گوشت 250 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • سبزی خردشده 3 پیمانه (تره،جعفری و شوید)
  • تخم مرغ 5 عدد
  • ماست چکیده1 پیمانه
  • زعفران 1 قاشق مرباخوری.

دستور پخت

  1. ابتدا سبزی را با کمک آسیاب سبزی خورد کن آکا کاملا ریز خورد میکنیم
  2. گوشت خرد شده را با یک عدد پیاز وکمی نمک و فلفل می پزیم. به طوری که یک استکان کوچک آب داشته باشد.
  3. برنج را جداگانه آبکش می کنیم.
  4. زعفران را در کمی آب جوش دم کرده، سپس تخم مرغها را در آن شکسته و ماست و سبزی را نیز اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
  5. مقداری از برنج را نیز به مخلوط اضافه میکنیم.
  6. کف تابه را با کمی روغن چرب میکنیم وبا شعله ملایم حرارت می دهیم.
  7. وقتی تابه داغ شد، ابتدا کمی از مخلوط را کف تابه ریخته و گوشت پخته شده را روی آن می چینیم و سپس بقیه مواد و نهایتاً بقیه برنج را ریخته و مقدار آب گوشت باقی مانده را روی کل مواد می ریزیم و سپس با شعله کم گاز می گذاریم خوب دم بکشد.
  8. زمانی که مواد خود را کاملاْْ گرفت می توانید تابه را روی گاز برگردانید (البته بهتر است قبل از برگرداندن تابه، داخل درب را با مقدار کمی کره چرب کنید).
  9. اکنون با باز کردن درب تابه میزان برشته شدن غذا را بررسی کنید. چنانچه کمتر از میزان دلخواه شماست دوباره آن را به طرف قبل برگردانید و بدین ترتیب می توانید میزان برشته شدن هر دو طرف را در حد دلخواه تعیین کنید. توجه داشته باشید که در مورد ته چین و انواع کوکو طرفی از غذا که در کف اصلی تابه قرار گرفته، بدلیل آنکه دقیقاْ شکل ظرف را به خود گفته است، روی غذا محسوب می شود!

نکته : توجه داشته باشید که در مورد ته چین و انواع کوکو طرفی از غذا که در کف اصلی تابه قرار گرفته، بدلیل آنکه دقیقاْ شکل ظرف را به خود گفته است، روی غذا محسوب می شود!

6 نظر برای ته چین گوشت و سبزیجات

  1. سلام حتما امتحان میکنم نتیجه رو میگم نمیدونین چقدر خوشحالم از اینکه این سایت رو پیدا کردم دو روزه مثل اینه که یه گنج پیدا کرده ام بازم ممنون

    پاسخ
  2. عالی بود

    پاسخ
  3. عالی بود ممنون

    پاسخ
  4. سلام اگر ماهیتابمون دوطرفه نبود چی معمولی بود چی؟

    پاسخ
  5. نان

    پاسخ
  6. سلام.مطمئنین وقتی برگردونم تیکه نمیشه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.