ته چین تن ماهی
موارد اولیه
- برنج =۳ پیمانه
- سبزی ( گشنیز _ شوید _ شنبلیله )= ۳۵۰ گرم
- ماست چکیده= ۱ پیمانه
- تخم مرغ =۳ عدد
- تن ماهی =۲ عدد
- روغن
- پیاز داغ
- سماق _زرد چوبه _ نمک – فلفل= به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا برنج را دم میکنیم و کمی زنده تر از اجاق برمیداریم . سپس ته ظرفمان را چرب کرده و تمامی مواد به جز تن ماهی را با برنج مخلوط میکنیم در و نصفش را ظرف میریزیم و بعد تن ماهی را به آن اضافه نموده و دوباره رویش را با مواد می پوشانیم و به مدت یک تا یک و نیم ساعت در فر قرار میدیم.
منبع:shadine.ir
من ته چین و غذاهای سنتی رو خوب یاد ندارم میشه لم خوشمزه تر شدن اینطور غذاهارو بگید
کره و زعفرونش خوشمزه اش میکنه
مامانم تا اینو خوند درستش کرد ومن هم لذت می برم دست پخت مامانم حرف نداره هورا هنوز نخوردم ولی مامانم داره وسایلاشو اماده می کنه از راهنمایی هاتون ممنونم.
نظرم خوبه
خوبه
من درست کردم امیدوارم خوب باشه
من هم درست کردم خوشمزه بود
ماست با تن ماهی فکر کنم خوب نباشه
من این غذا را با کمی تغییر پختم همی خانواده با این که خیلی ایراد گیر هستن خیلی پسندیدن من ته چین نکردم یعنی از ماست و تخم مرغ استفاده نکردم مثل پلوی معمولی درست کردم توی ادویه اش هم زنجبیل دارچین ااضافه کردم عالی شد حتمن امتحان کنید
ینی اصن اینقد که توضیحات کامل بود من کف کردم
چقد تنبلی تو توضیح دادن دستور غذا!!!!!!
من درست کردم خوشمزه شد ممنوووونم
من درست کردم خوشمزه شد ممنووووونم
ماست یا تخم مرغ و ماهی سازگاری نداره !
اونایی که خوردن مریض نشده باشن صلوات!
تن ماهی با تخم مرغ باعث پیسی میشه……
ماست و تن ماهی پیسی میاره اینقد میگن اینا رو با فاصله زمانی حداقل هشت ساعت میل کنید ….اصلا روش مناسبی نبود
خوب توضیح ندادید
میشه فقط شوید جایگزین سبزیش بشه؟و اینکه ته چینش نکنیم مثل پلو درست کنیم و تن ماهی رو بریزیم بین لایه های برنج و دم کنیم؟
میشه. خوشمزه هم میشه اتفاقا
چرا نشه؟
من درست کردم برای سس نخودفرنگی و سیب زمینی نیگینی هم اضافه کردم عالی شد
مخضوضا این اینکه روغن تن ماهی هم بهش اضافه میشه