ته دیگ سیب زمینی
موارد اولیه
- سیب زمینی: 2 عدد
- زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- برنج آبکش شده : 5 پیمانه
دستور پخت
- سیب زمینی را رنده کنید سپس نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قراردهید و روغن را داغ کنید و سیب زمینی ها را کف ظرف بریزید و با قاشق کاملا صاف کنید.
- حدود یک دقیقه صبر کنید و قابلمه را با دستگیره بلند کنید و روغن داخل ظرف را کمی حرکت دهید تا کاملا روی سیب زمینی حرکت کند
- سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. زیر حرارت را پس از 10 دقیقه کم کنید. تا ته دیگ به آرامی برشته شود.
- با برگ ریحان و مغز تخمه آفتابگردان تزیین کنید.
منبع:www.cookery.ir
khaily sakhteh wayyyyyyyyyyyy
باید خوشمزه باشه
شکل گلها را چه طوری در آوردید؟
سلام دوسش داشتم…
سلام لیلی جون برا شکل گل دراوردن با گوجه میتونی گوجه رو بادقت از سرش پوست بگیری تااخر بعدش دیگه راحته خودش تقریبا شکلشو میگیره فقط یکم مرتب کردن میخواد میتونی روی سالادت برا تزیین تو مهمونیا استفاده کنی.
سلام شکلش که خوبه امید وارم تعمشم خوب باشه
عالیه.من پختم خوب میشه
سلام
پختم
عالی بود طعمش .نمیدونم چطوری عکس غذاهایی که میپزمو میشه اینجا گذاشت
ممنون از سایتتون
سیب زمینى همیشه خوشمزه اس اینم حتما باید خوشمزه باشه
چرا این شکلش با خود غذا فرق داره؟
من دو بار درست کردم ولی هر دفعه به طریقی خراب شده….