تماس با ما
با سلام و تشکر از بازدید شما از سایت چی بپزم! ما همیشه به دنبال بهبود تجربه شما و ارائه محتوای بهتر هستیم. اگر سوال، پیشنهاد، یا نظری دارید، خوشحال میشویم که با ما در ارتباط باشید. تیم پشتیبانی ما آماده است تا در اسرع وقت به پیامهای شما پاسخ دهد و اطمینان حاصل کند که تجربه شما از وبسایت ما لذتبخش و رضایتبخش باشد.
اطلاعات تماس شما نزد ما محفوظ خواهد ماند و به هیچ وجه به اشخاص ثالث ارائه نخواهد شد. نظرات و پیشنهادات شما به ما کمک میکند تا محتوای بهتری ارائه دهیم و خدمات بهتری را در اختیار شما قرار دهیم. منتظر پیامهای شما هستیم و از همراهی شما سپاسگزاریم!
آبگوشت
هانی: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
آبگوشت
: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
پاکورا(غذای هندی)
: سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه
اگر تازه گیاهخوار شدهاید، بخوانید!
مدیر: بله حتما. تلاش می کنیم این ویژگی فراهم شود. متشکرم
ساندویچ تنوری مرغ
غزال: عالییییییی
آشپزخانه مدرن = راحت ترین روش آشپزی
مریم: به نظرم مهمترین مزیت آشپزخانه مدرن، طراحی کاربردیش هست که همه کارها رو راحتتر میکنه. چه ایدههایی برای روشنایی یه آشپزخانه مدرن دارید؟
قارچ پلو
ستایش: عالیییی شد واقعا با مرغ درستش کردم بی نظیر بود...
خورش جگر گوسفند
: ده دقیقه؟! جگر سفید زمان پخت طولانی داره
املت پیاز
...: من تو اون مرحله ک از املت به کوکو تبدیل شد گیر کردم 😂😂😂
سمبوسه
ناشناس: من که هر مدل سمبوسه ای دوست دارم این مدل از سمبوسه هم خوب بور
پاکورا(غذای هندی)
: سلام اصل پاکورا با لوبیا چشم بلبلی درست میشود
چیکن استریپس
فهیمه: عزیزم ذرت پرک شده از کجا میگیرین
چیکن استریپس
فهیمه: عزیزم ذرت پرک شده از کجا میگیرین
بیف استراگانوف
فهیمه: وای مرسی عجب پیشنهادی 😍
کدو شکم پر
ناهید: برش طولی همون افقی میشه .درست بود